Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Bilderna sprids på internet - alla ser samma sak: kusliga detaljen

30 jul, 2023, 13:00 
https://image.svenskdam.se/image-9733033?imageId=9733033&width=1320&height=1320&cropw=100&croph=100&x=0&y=0
Samuel Björn
Drottning Sonja och prinsessan Ingrid Alexandra
Prinsessan Ingrid Alexandra fyllde i vintras 19 år.

Bilderna avslöjar prinsessan och drottningens band.

Annons
Prinsessan Ingrid Alexandra har vuxit upp – så ser hon ut!Brand logo
Prinsessan Ingrid Alexandra har vuxit upp – så ser hon ut!

Drottning Sonja har en fin relation med sitt barnbarn Ingrid Alexandra. Men det är inte bara det som de bägge delar. Nya bilder visar likheten mellan en ung Sonja och Ingrid Alexandra i nutid och det är verkligen kusligt likt.

Ordföranden backar prinsessan efter kritiken

Svensk Dam rapporterade att Ingrid Alexandra fick mycket kritik i hemlandet efter att med hjälp av sina säkerhetsvakter tagit sig in på ett område på en festival som var begränsat med en 20-årsgräns.

pressexperten Gunnar Bodahl-Johansen berättade för norska Se och Hör att han tyckte att regler bör gälla alla, även medlemmar i kungahuset samt att deras övertramp var oacceptabelt och kunde leda till negativa konsekvenser för kungahuset.

Annons

Men alla var inte kritiska, Svensk Dam rapporterar att tidigare Oslo-ordföranden Fabian Stang, 67, höll inte med om kritiken utan tog prinsessan och hennes bror Sverre Magnus i försvar.

Åldersgränser är något arrangörerna hittar på för att slippa kontrollera åldern i baren eller slippa vissa åldersgrupper. Till och med treåringar kommer in på teatercaféer, säger han till Se och Hör.

Han riktar istället kritik mot arrangören och menar att händelsen inte visar att de unga kungliga barnen blev särbehandlade.

– Den som behöver särskilt skydd ska behandlas därefter. Det man kan fråga sig är om det diskriminerande upplägget med åldersgräns på kulturevenemang är lagligt?

kronprins Haakon och familj
Prinsessan Ingrid Alexandra med familj möttes både av kritik och förståelse efter den uppmärksammade händelsen på Stavernfestivalen i Larvik, Norge.

Otroliga likheten

Men nu har prinsessan uppmärksammats för något helt annat, det är nämligen så att en bild på henne och hennes farmor, drottning Sonja lagts ut på Instagram och det är nästan kusligt hur lika de bägge är!

Annons

Eller vad tycker du? Ser de inte nästan identiska ut?

Annons