Charlene av Monaco talar ut om äktenskapskrisen

Charlene av Monaco talar ut om äktenskapskrisen

Charlene av Monaco påstås leva i ett krisande äktenskap. Nu har hon berättat sanningen.
Uppgifter: Furst Albert har en tredje oäkta dotter – Celia, 15
Slå på ljud

Charlene av Monaco lär inte ta de nya skriverierna om maken furst Albert med jämnmod. Det påstås nämligen att Albert har ett hemligt barn, en 15-årig flicka ska vara frukten av en affär med en brasiliansk kvinna.

Barnet ska i så fall ha kommit till medan Charlene och Albert fortfarande dejtade. Albert har bestridit påståendet, som kan komma att avgöras i rätten senare i år.

LÄS MER: Vännens otroliga svek mot prinsessan Christina

Charlene av Monaco talar ut om äktenskapskrisen

Charlene av Monaco och furst Albert

Furstinnan Charlene av Monaco lever ihop med furst Albert.

Men att Charlene och Albert ska befinna sig i nåt slags äktenskaplig kris, det vill inte Charlene känna vid. Hon har nyligen intervjuats av magasinet Point du Vue, och där framstår deras relation snarare som väldigt harmonisk.

– När min make har problem berättar han om dem för mig. Jag säger ofta till honom: "Oavsett vad som händer, så står jag alltid vid din sida, tusen procent. Jag står bakom dig vad du än gör, i vått och torrt", säger Charlene till Point du Vue.

När Charlene figurerar på bild beskrivs ofta som allvarsam, till och med vemodig. Så här säger Charlene själv om sitt mående.

– Det är svårt ibland, som det är för alla, säger Charlene.

Charlene bytte nyligen hårstil till en frisyr som inte var... konventionellt kunglig. Många hade åsikter om hennes nya vågade koaffyr.

Charlene kommenterar sin nya frisyr

Kändisadvokaten Emmanuelle Gave gick väldigt hårt åt Charlene på Twitter.

"Grip alla frisörer i furstendömet och häng dem. Vid 25 kan du ha en fas, men när du är 45 är det ganska konstigt", skrev Emmanuelle.

Charlene har hört kritiken – men hon ger inte mycket för den.

– Jag har inget att säga dem, förutom att vi har nått 2021, och i dessa svåra tider, så finns det så mycket viktigare saker att uppmärksamma, säger hon.

LÄS MER: Unik inblick! Kungafamiljens privata fotoalbum

LÄS MER: Okända relationerna i Europas kungahus

LÄS MER: Lämnade hovet och försvann – det gör de idag