Nu finns det en ny version av appen - uppdatera din app genom att klicka här

Nu finns det en ny version av appen på Google Play Store - uppdatera din app där!

Charlene och Alberts stora lycka – tredje bebisen på väg!

Charlene och Alberts stora lycka – tredje bebisen på väg!

Foto: TT

Nu finns det all anledning att fira – familjen växer!

Albert bryter tystnaden om Charlenes svåra hälsotillstånd
0:36

Efter reklamen: Albert bryter tystnaden om Charlenes svåra hälsotillstånd

(0:36)

Slå på ljud

Det verkar vara något i vattnet i Monaco – familjen växer nämligen så det knakar! Sent 2022 meddelades det att furst Alberts syster Stephanie ska bli farmor då sonen Louis Ducruet väntar tillökning, och nu är det dags igen.

En person som står fursteparet oerhört nära ska nämligen bli mamma igen, för tredje gången!

Charlene och Albert skakas av dödsfall – visar sorgen öppet

Furstinnan Charlenes stora lycka efter bebisbeskedet

Det är Charlotte Casiraghi som enligt franska Voici ska bli mamma på nytt! Och visst kan man garantera att både furst Albert och furstinnan Charlene är fullständigt lyriska efter bebisbeskedet.

De står ju henne oerhört nära, och tillhör parets innersta krets. Charlotte är dotter till prinsessan Caroline, det vill säga barnbarn till Grace Kelly och systerdotter till furst Albert.

Så sent som i vintras syntes hon vid Charlenes sida på kungligt uppdrag, när furstinnan och barnen invigde en jul-by i Monaco. Det är tydligt att Charlotte och Charlene har en fin relation, som skapats genom de nära familjebanden.

Charlotte Casiraghi och furstinnan Charlene som ler

Charlotte och Charlene har en fin vänskap.

POOL

Albert bryter tystnaden om Charlenes svåra hälsotillstånd: ”Väldigt tufft”

Tvingades sätta ner foten efter skilsmässoryktena

Charlotte är sedan en tid tillbaka tillsammans med Dimitri Rassam, och paret gifte sig 2019 och har barnet Balthazar, 4, tillsammans. Charlotte har även åttaårige sonen Raphael sedan ett tidigare äktenskap.

Men deras relation har inte varit fri från trubbel, i alla fall inte utåt. Strax innan bröllopet ryktades det om att paret gått skilda vägar, något som fick det monegaskiska hovet att sätta ner foten.

– Charlotte Casiraghi och Dimitri Rassam förnekar alla rykten som nu cirkulerar om att de skulle ha separerat. Det har heller aldrig varit någon konflikt paret emellan, skrev hovet i ett meddelande som skickades ut till tidningsredaktioner.

Charlotte Casiraghi och Dimitri Rassam på röda mattan

Ingen äktenskapskris i sikte för detta superpar!

Matt Baron/Shutterstock

Och visst brinner lågan än. Nu väntar de sitt andra gemensamma barn, och Charlottes tredje! Uppgifterna från den franska tidskriften har ännu inte bekräftats av hovet, men skrivs om i flera medier.

Tänk vad roligt! Och visst kan man tänka sig att även Gabriella och Jacques jublar – ett litet nytt kusinbarn är ju på väg!

Foto: TT