Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Charlenes återvändo till Monaco – efter flera månader av sjukdom i Sydafrika

05 sep, 2021, 18:15 
AvIndra Nordemar
Furstinnan Charlene har varit fast i Sydafrika sedan januari på grund av hennes svåra infektion. Men nu berättar furst Albert att hans fru är redo att åka hem till Monaco.
Annons
Charlenes alla frisyrer genom åren!Brand logo
Charlenes alla frisyrer genom åren!

När Charlene begav sig till Sydafrika i början av året drabbades hon av en infektion som har gjort att hon blivit kvar i hemlandet i sju månader.

I fyra månader var hon ifrån sina barn tvillingarna Jacques och Gabriella, och sin make furst Albert, tills de åkte och besökte henne. Nyligen återförenades familjen igen i Kwazulu Natal där furstinnan befinner sig.

Furst Albert avslår ryktena om Charlene

Charlenes tillstånd har hindrat henne från att flyga hem till Monaco. Men eftersom det skulle vara möjligt att ta sig hem via båt är det många som spekulerat i huruvida Charlene verkligen vill komma hem.

Även skilsmässoryktena mellan Albert och Charlene spinner vidare.

Men i en intervju med tidningen People avslår Albert ryktena som florerar och berättar att hans fru knappt kan bärga sig till att hon får återvända till Monaco.

– Hon är redo att åka hem, säger han till tidningen.

Annons

Furstinnan Charlenes kollaps i hemmet i Sydafrika

Men i onsdags kollapsade plötsligt Charlene i sitt hem i Sydafrika och fick åka in akut till sjukhus. Lyckligtvis blev hon utskriven dagen därpå, och i fredags meddelade stiftelsen i hennes namn att hon mår bättre.

"Hennes medicinska team utvärderar henne för närvarande men har bekräftat att prinsessan är stabil."

Charlenes återvändo till Monaco – kan ske snarare än planerat

Enligt Albert ska Charlenes hälsotillstånd utvecklats till det bättre efter att hon genomgått en fyra timmar lång operation.

Innan kollapsen berättade han till People att hemfärden till Monaco skulle kunna ske tidigare än väntat.

– Jag vet att hon har sagt "tidigast i slutet av Oktober", men det var innan de senaste läkarkontrollerna. Jag är rätt säker på att vi kan minska den tidsramen något.

Vi får hoppas att läget är så pass stabilt trots Charlenes senaste motgång, och att det blir som Albert säger, att hon får komma hem snart!

– Hon är redo. Hon skämtade och sa att hon var beredd att hoppa på ett fartyg i smyg för att återvända till Europa.

Foto: TT

Annons