Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Chocken! Här dyker prinsessan Sofia upp i nya Masked Singer

25 mar, 2022, 21:00 
AvIndra Nordemar

Kvällens premiäravsnitt av Masked Singer bjöd på något oväntat, då prinsessan Sofia plötsligt dök upp.

Annons
Mysteriet i Masked Singer Sverige!Brand logo
Mysteriet i Masked Singer Sverige!

Under fredagskvällen tog den andra upplagan av det omåttligt populära programmet Masked Singer plats i tablån.

Fjolårets säsong fick skyhöga tittarsiffror – närmare två miljoner svenskar satt bänkade i tv-sofforna under det första avsnittet.

Nu återstår det att se om det blev en likvärdig succé för TV4 även i år. Men en sak är i alla fall säker – panelens vilda gissningar är lika oförutsägbara som förra året.

Premiär för Masked Singer 2022

Konceptet som härstammar från Japan går ut på att svenska kändisar uppträder i extravaganta förklädnaden. Och det som engagerar många är mystiken kring vem som gömmer sig där under.

Panelen som består av Pernilla Wahlgren, Måns Zelmerlöw, Felix Herngren och Nour El Refai ger sina gissningar på vem de tror sig ha sett på scen. Men i fjol visade det sig att somliga hade en bättre förkänsla än andra.

Annons

Prinsessan Sofia i nya Masked Singer – panelen i chock

Den som ofta är ute och cyklar är Felix Herngren, som under kvällens avsnitt chansade på en person som är högst osannolik att medverka i programmet – nämligen prinsessan Sofia.

Efter att den så kallade "Cyber-Ninjan" hade uppträtt gissade både Nour och Måns på komikern Clara Henry, medan Pernilla drog till med Malin Berghagen. Men Felix gjorde en annan koppling.

– Det var ju väldigt "Tron", den här fantastiska filmen. Då tänker jag på tron, kan det vara prinsessan Sofia?, sa han medan resten av panelen brast ut i skratt.

– Det hade ju varit en bra bokning för det här programmet faktiskt, svarade då David Hellenius medan en bild på prinsessan dök upp i bild.

Felix Herngrens gissning på "Cyber-Ninjan" – prinsessan Sofia. Foto: Skärmdump TV4

Foto: TT, TV4

Annons