Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Chocken! Här dyker Victorias okända släkting upp – mitt under festkvällen

18 jul, 2021, 12:22 

Victoria firades på Solliden och hela kungafamiljen ville vara med!

Annons
Här anländer kungafamiljen till Carolas konsert på SollidenBrand logo
Här anländer kungafamiljen till Carolas konsert på Solliden

Det var fullt ös på Solliden i veckan med inte bara en utan flera höjdpunkter under olika kvällar. Det inleddes med en härlig konsert undertecknad Carola under tisdagen, något som var poppis bland medlemmarna i kungafamiljen. Det var en konsert i raden av flera, och den med hittills störst uppslutning kungliga gäster.

Kungen och Silvia var självklart på plats, och Victoria och Daniel tog med sig Estelle, medan Sofia och Carl Philip hade med sig lille Julian i barnvagn. Men de som kan sin kungafamilj kunde spana in en till kunglig gäst, nämligen Patrick Sommerlath, Silvias brorson och kusin till Victoria, Madeleine och Carl Philip.

patrick sommerlath victoria solliden
Patrick Sommerlath och döttrarna höll sig lite i bakgrunden.

Även han hade sina barn med sig tvillingarna Anaïs och Chloe samt sonen Leopold. Patrick anlände tillsammans med Victoria och familjen medan Leopold kom lite senare med Carl Philip och Sofia. Så härligt att se så stor del av släkten samlad på detta vis!

Annons

Carolas chockdrag – mitt framför Victoria

De fick en riktigt härlig kväll tillsammans, med ett par överraskningar. För när Carola möter kungafamiljen – då kan vad som helst hända! Hon är ju så härligt impulsiv och alltid lika oförutsägbar.

Att hon skulle bjuda på ett gäng överraskningar när hon stod på scen hemma hos kungen häromkvällen, det var därför väntat. Ingen hade dock räknat med en kunglig barfotachock!

Men detta var precis vad som hände, och boven i dramat var Carolas trendiga – men extremt obekväma – stilettos i plast, givetvis med skyhöga klackar. Carola (och hennes hårt hopklämda tår) klarade helt enkelt inte den pärsen.

Annons