Chris har dragit sig undan – därför saknas han på nya familjebilden

Prinsessan Adrienne, prins Nicolas, prinsessan Leonore, prinsessan Madeleine och Chris O'Neill

Foto: TT/Skärmdump, Instagram

Under natten publicerade prinsessan Madeleine en härlig hälsning från Florida – men en person saknades.

Så har du aldrig sett Victoria förut • Privata orden till Madeleine • Smällen mot Margrethe – 3 snackisar från vecka 47!
0:28

Efter reklamen: Så har du aldrig sett Victoria förut • Privata orden till Madeleine • Smällen mot Margrethe – 3 snackisar från vecka 47!

(0:28)

Slå på ljud

I torsdags firades det stort på många håll i USA, när det var dags för Thanksgiving! Den omåttligt populära högtiden där familjer samlas för att ägna varandra lite extra omtanke och tacksamhet.

Prinsessan Madeleine bor ju med familjen i Florida, och på sin Instagram delade hon en urgullig familjebild från dagen. Alla tre barn, och båda två hundarna var med. Men vart är Chris O'Neill?

Nya festbilden på Madeleine – kopierar de andra prinsessorna

Därför saknas Chris på nya familjebilden

Ja, Leonore, 8, Nicolas, 7, och Adrienne, 4 , Oreo och Teddy – alla fem poserade glatt framför kameran, och Madeleine bakom.

"Jag är så tacksam för min lilla familj" Skriver prinsessan glatt, men kungafans världen över hade säkerligen velat få sig en liten glimt av Chris O'Neill.

Men att Chris inte är med på fotot är egentligen inget underligt. Ända sedan han fann kärleken i sin prinsessa har buden varit klara: Han vill helst inte sola sig i strålkastarljuset.

Offentligheten har han till och med beskrivit som en det sämsta med att gifta sig kungligt.

– Den enda nackdelen är medieuppvaktningen. Allt hon gör, och i förlängningen allt jag gör, kommer att synas och nagelfaras, och det innebär att min frihet inskränks i viss mån, sa Chris till King Magazine 2018.

Madeleine brädad av Charlene: Uppgifterna sprids i pressen – har nu nått Florida

Då syntes Chris O'Neill senast till

Chris fastnar sällan på bild när familjen är på besök i Sverige, och det är därför fullt naturligt att han också avstår när Madeleine postar en bild för sina över 300 tusen nyfikna följare – här kan han ju faktiskt bestämma själv.

Men även den kameraskygge Chris O'Neill kan spexa framför kameran! Det var knappt en månad sedan han gjorde storartad succé i familjens traditionsenliga Halloween-foto, utklädd med peruk och pilotbrillor. Snacka om en comeback som överträffade alla förväntingar!

Dessutom var han i somras med på kungligt uppdrag, och det kan man kalla sällsynt. Det var när familjen var hemma i Sverige i somras och sonen prins Nicolas gjorde kunglig debut i sitt hertigdöme Ångermanland, med både mamma Madeleine och pappa Chris som stöd.

Chris O'Neill, prinsessan Madeleine och prins Nicolas på besök i prins Nicolas hertigdöme Ångermanland i somras

Sommarens kungliga supertrio!

Foto: TT

Han gör det inte ofta, men när han väl syns, kan man räkna med att Chris gör ett riktigt avtryck!

Foto: TT/Instagram