Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleineVictoriadagen

Chris O’Neill uppmärksammas – efter oväntade beteendet på stan: ”Han är ju inte Zlatan”

30 jun, 2024, 07:00 
Vendela Lönnqvist
TT
Chris O'Neill jämförs med Zlatan Ibrahimovic.
Annons
Prinsessan i otäck olycka • Chris återförenad med familjen • Kritiken efter bilderna på kronprinsen – 3 kungliga snackisar från vecka 26!Brand logo
Prinsessan i otäck olycka • Chris återförenad med familjen • Kritiken efter bilderna på kronprinsen – 3 kungliga snackisar från vecka 26!

När prinsessan Madeleine lämnade Sverige gjorde hon det med ryktet som "partyprinsessan", som tillhörde den absoluta eliten och ofta sågs ute på Stockholms innekrogar.

Prinsessan Madeleine har flyttat hem

Nu när hon flyttar hem igen gör hon det som gift och trebarnsmamma. En betydligt lugnare Madeleine, som länge längtat efter att få umgås med sina väninnor – denna gång på ett mer civiliserat vis.

Flytten hem till Sverige blev omskrivet både nationellt och internationellt. Extra uppmärksammat blev det när den, bara några månader efter beskedet om att Madeleine, Chris O'Neill och deras tre barn flyttar hem, sköts upp i över ett år.

Annons

Chris O'Neill har flyttat hem – firar 50 år

Nyligen anlände även Chris O'Neill till Sverige. Han stannade, enligt hovet, kvar en period för att säkerställa det sista med flytten.

Och många kunde tänka sig att det faktum att prinsessfamiljen väljer Stockholm som hemort skulle bli betydligt uppmärksammat.

Men enligt Expressens Anna Friberg blev det snarare tvärtom.

"Som vilken farsa som helst"

Hon menar att Madeleine och Chris smälte in i mängden under deras visit i centrala Stockholm under torsdagen.

Enligt henne såg Chris ut som "vilken farsa som helst".

"För där spatserade prinsessan Madeleine, Chris O'Neill och en av döttrarna runt som vilka som helst. Mor och dotter trendigt klädda och smälte in bland andra flanerare med 'Östermalmsstil'".

Annons

Friberg anser att flytten till Sverige inte "skapar någon större hysteri" och att Chris omtalade oro för att inte kunna röra sig utomhus inte verkar särskilt befogad.

Jämför Chris med Zlatan

Hon jämför prinsessmaken med Zlatan Ibrahimovic.

"Hade den före detta megastjärnan i fotboll gjort samma val som prinsessfamiljen, tagit fru och barn flyttat till Stockholm så hade han haft det betydligt tuffare på Stockholms gator."

Och om Chris kamouflerar sig i lediga kläder finns nog ingen oro för folksamling omkring prinsessparet, menar Friberg.

"Men hur det än blir kommer det nog trots allt inte skapa något större hallå, åtminstone inte om de fortsätter i samma takt och nästan verkar ha glömt en 50-årsdag."

Annons