Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Här festar Daniel på lokal bar utan Victoria – utekvällen sprids som en löpeld

19 feb, 2024, 11:00 
Prins Daniel och kronprinsessan Victoria
Prins Daniel på lokal bar bara ett stenkast från Haga slott – nu kommer nya detaljer om prinsens besök utan Victoria fram.
Annons
Se blixtsnabba kärleksgesten från Daniel som räddar Victoria!Brand logo
Se blixtsnabba kärleksgesten från Daniel som räddar Victoria!

Vi är vana att se Daniel i kostym och med välkammat hår jobba hårt med att representera Sverige, men självklart har prinsen en privat sida också.

Och den fick några lyckliga besökare på kvarterskrogen Tegelbaren se i vintras då Daniel oväntat slog sig ner med några vänner för att dricka öl.

Prinsens vistelse blev en snackis redan då och nu avslöjar krogägaren Nixon Kaya mer om Daniels besök för sajten Nyheter24, och vad han egentligen gjorde.

Nya detaljer om Daniels öl-kväll

Solna i Stockholm är AIK:s näste och Daniel är som bekant ett inbitet AIK-fan, men ändå hajade många till när prinsen plötsligt valsade in.

Annons

Det är ju inte varje dag spartanska Tegelbaren får kungligt besök och det var en betydligt mer tillbakalutad prins stammisarna fick se.

Som Nixon säger till Nyheter24:

– Han var Daniel, inte prins Daniel. Man är van att se honom med bakåtslickat hår och kostym. Men nu var han sig själv och hade sportiga kläder. Han var trevlig och hälsade på de flesta.

Krogägaren kan även avslöja att det blev öl för prinsen och hans vänner och att Daniel ännu inte varit tillbaka i lokalen, men att han har en öppen inbjudan.

På frågan om prinsen dricksade säger Nixon med ett skratt:

– Det var inte han som betalade. Men ja, dom dricksade!

Estelle går i pappa Daniels AIK-fotspår

Det är som sagt ingen hemlighet att Daniel är AIK:are. Under åren har han och Victoria dykt upp på flera matcher på Friends Arena, ibland i sällskap av dottern Estelle.

Annons
Prinsessan Estelle och prins Daniel i AIK-halsdukar
Prinsessan Estelle är AIK:are, precis som pappa Daniel.

Även kungen hejar på AIK men Carl Philip sticker ut i familjen. Han är djurgårdare har självaste Djurgårdens sportchef Bosse Andersson avslöjat för sajten Fotbollsthlm.se efter att ha sett prinsen i Djurgårds-tröja.

Foto: TT, Skärmdump/XAnnons