Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

De privata festbilderna på kronprinsessan Victoria!

06 mar, 2021, 08:00 
Kronprinsessan Victoria Caroline Dinkelspiel 40-årsfest
Ofta ärmlöst, gärna nattsvart och alltid med dinglande örhängen: Så ser kronprinsessan Victoria ut när hon går på fest privat!
Annons
Andrea Brodins romantiska bröllop – se exklusiva bilderna här!Brand logo
Andrea Brodins romantiska bröllop – se exklusiva bilderna här!

Här har ni den: Kronprinsessan Victorias privata festlook – minuten innan hon gjorde entré på väninnan Caroline Dinkelspiels 40-årsparty 2017. En hemmafest som hölls i familjen Dinkelspiels våning på Östermalm i Stockholm.

Festligheterna började klockan 19.00 och Victoria och hennes säkerhetsvakter var bland de första att anlända. Just den här kvällen var prins Daniel inte med.

Kronprinsessan Victoria privat fest Caroline Dinkelspiel
Dressad för väninnan Carolines 40-årsparty. Och Victorias egen 40-årsfest? Den ägde rum på Haga och hade beachtema!

”Drink” stod det på Caroline Dinkelspiels inbjudan, men allt slutade i en partykväll som pågick långt in på småtimmarna, med en diskjockey som spelade schlagerhits och inhyrd cateringpersonal som försåg gästerna med minihamburgare och drinkar från den öppna baren.

Annons

Victoria bar trendiga sandaletter som avslöjade hennes mörkröda tånaglar. De strikta prinsesspumpsen var inte aktuella denna partykväll.

Detta är också genomgående när kronprinsessan går på fest privat: Då väljer hon betydligt mer avslappnade festkläder än i jobbet. I Victorias värld är frackklänning närmast att jämföra med en arbetsuniform.

Om det inte är bröllop förstås!

Kronprinsessan Victoria Prins Daniel Louise Gottlieb bröllop Gustav Thott Hölö kyrka 2018
Juni 2018. Ja, tänk när det gick att vimla runt så här...

När prinsessan Madeleines väninna Louise ”Lussan” Gottlieb gifte sig med Gustav Thott i Hölö kyrka i Sörmland sommaren 2018 var hela kungafamiljen på plats och klädkoden var högtidsdräkt. Kronprinsessan minglade på kyrkbacken i sin puderrosa chiffongklänning med applikationer. Hon bar sitt briljanterade ordenstecken, men ingen tiara. Där gick ändå privat-gränsen!

Annons
Prinsessan Sofia Prins Daniel Kronprinsessan Victoria Drottning Silvia
Kungafamiljen på kyrkbacken efter vigseln: Victoria i rosa, drottningen i blommigt och prinsessan Sofia i soligt gult.

Ytterligare en variant på Victorias privata festlook såg vi nu i augusti, när hennes barndomsvän Andrea Brodin sa ja till Chris O’Neills bäste vän Cedric Notz. Det blev ett litet pandemi-anpassat bröllop i brudens föräldrahem i Ulriksdals slottspark, med bara 30 gäster.

Kronprinsessan Victoria Andrea Brodins bröllop Loviseberg 2020
Andrea Brodins och Cedric Notz sensommarbröllop. Det ägde rum ute på terrassen, under en båge draperad med böljande sidentyg.

Kronprinsessan Victoria på vännernas bröllop

Och vad tror ni kronprinsessan hade på sig den här sensommarkvällen? Just det: Ärmlöst, högklackat och dinglande örhängen!

Annons
Kronprinsessan Victoria Andrea Brodins bröllop
Victoria lyckades med konststycket att balansera solfjädern, aftonväskan, de coola solglasögonen och champagneglaset. Allt med en hand!

Foto: Patrik C Österberg Mediabild/Svensk Damtidning, Suvad Mrkonjic/Svensk Damtidning.

Annons