Elizabeth och Charles utskällda efter bilden: "Varför"

Drottning Elizabeth och prins Charles

Drottning Elizabeth har träffat sonen prins Charles och förevigat ögonblicket med en bild. Men inte alla gillar vad de ser.
Prins Charles drabbad av coronaviruset – hovets svar
Slå på ljud

Det har varit en omskakande tid för den brittiska kungafamiljen – prins Philip blev sjuk samtidigt som familjen anklagades för rasism.

En pandemi på det gör inte situationen lättare men nu verkar det till slut ljusna upp. Charles och Elizabeth har återförenats!

Mötet fångades på bild, på sociala medier jublade vissa medan andra såg rött.

Drottning Elizabeth och prins Charles träff

Tidigare i veckan kom ett glädjebesked för Englands befolkning – numera får man träffas utomhus i en grupp om sex eller som två hushåll.

Elizabeth och Charles var inte långsamma med att nyttja av ändringen, det visar en bild publicerade på brittiska kungahusets Instagram.

"Drottning och prinsen av Wales njuter av en promenad på marken runt Frogmore House, Windsor", går att läsa i texten till bilden.

Vi får även veta att bilden är en av två för att markera påskhelgen. Den andra bilden har publicerats på Charles Instagram.

Bilden på Elizabeth och Charles får blandade reaktioner

Många är glada över att få se mor och son tillsammans igen!

"Så fint", skriver en person på Twitter.

"Charmigt och vackert foto!", skriver en annan.

"Verkligen underbart att se", skriver en tredje.

Det finns dock även skeptiker: "Varför bär ni inte munskydd?" och "Varför är ni inte två meter ifrån varandra?" är två av flera frågor.

LÄS MER: Prins Philips comeback – dyker upp bredvid Elizabeth!

Elizabeth fick den första dosen coronavaccin i början av januari. Drygt en månad senare meddelade Buckingham Palace att även Charles fått den första dosen.

Två vaccinerade personer från två olika hushåll (som inte är i samma "bubbla") ska fortfarande inte träffas inomhus har premiärminister Boris Johnson nyligen meddelat, enligt Sky News. Utomhus går som sagt bra.

Foto: TT

LÄS MER: Sprickan mellan drottning Elizabeth och prins Charles

LÄS MER: Så pressades Meghan att lämna kungahuset

LÄS MER: Meghan berättar: Levde som fånge i kungahuset