Nu finns det en ny version av appen - uppdatera din app genom att klicka här

Nu finns det en ny version av appen på Google Play Store - uppdatera din app där!

Elizabeths miss! Visade privata detaljen inför alla

Elizabeths miss! Visade privata detaljen inför alla

Elizabeth visade upp en helt ny sida från slottet Windsor!

Har du koll på de kungliga snackisarna från vecka 48?
Slå på ljud

Drottning Elizabeth har behövt trappa ner på sitt arbete under de senaste månaderna på grund av sin hälsa, men 96-åringen gör allt hon kan för att visa att hon fortfarande finns där för sitt folk och inte har några planer på att kliva tillbaka helt.

Varje framträdande hon gör bejublas och intresset för var drottningen har att säga är alltid stort. Tack vare videomöten har allmänheten även fått ta del av betydligt fler privata detaljer med Elizabeth då de ofta filmas inifrån slottet och nu har det dykt upp en som får tittarna att häpna.

I ett nytt videomöte syns ett helt nytt foto på Elizabeth i soffan tillsammans med prins Philip och fem av deras barnbarnsbarn.

Avslöjar bilden på de yngsta barnen

Det var under en audiens med musikern Thomas Trotter på slottet Windsor som fotot kunde skymtas i bakgrunden. På bilden syns prins George, prinsessan Charlotte och så Peter Phillips döttrar Isla och Savannah samt Zara Tindalls dotter Mia. Enligt tidningen Daily Mail är fotot taget 2015 och har troligen suttit där i sin ram ett bra tag redan, men nu var det första gången det visades upp för andra.

Enligt tidningen var det även fotat i Vita salen på Buckingham Palace, som används regelbundet för audienser och mindre bjudningar.

LÄS MER: Från soffan till slottsköket – se de unika bilderna inifrån Windsor Castle

LÄS MER: Drottning Elizabeth gripande besked efter tiden på sjukhus: ”Ingen kan leva för evigt”

LÄS MER: Nya motgången för drottning Elizabeth: ”Drabbad av obehag”