Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Estelle saknar Chris O'Neill på balkongen – återföreningen stoppas

30 apr, 2024, 12:30 
Prinsessan Estelle och Chris O'Neill
Prinsessan Estelle ler stort medan hon firar morfar kungen på slottsbalkongen. Samtidigt vet vi att hon saknar en viss person – Chris O'Neill.
Annons
GRATTIS KUNGEN! Kolla in jättefirandet från slottet – här firas statschefenBrand logo
GRATTIS KUNGEN! Kolla in jättefirandet från slottet – här firas statschefen

Kungen fyller 78 år vilket firas med pompa och ståt på yttre borggården där kungens barnbarn också tagit plats på slottsbalkongen.

Eller ja, alla barnbarn förutom Florida-kidsen. Prinsessfamiljen lyser med sin frånvaro, precis som de gjort de senaste åtta åren då kungens födelsedag firats.

Något som såklart är tråkigt för kungafamiljen och särskilt Estelle som hittat en bästa vän i kusinen Leonore, och även en buskamrat i Chris O'Neill...

Estelle saknar prinsessfamiljen

Det är stora leenden från kungligheterna på slottsbalkongen och energin är hög, precis som man kan förvänta sig när fem barn mellan 3 och 12 år är på plats.

Men även i år blev det alltså ingen närvaro från prinsessan Madeleine, Chris O'Neill, prinsessan Leonore, prins Nicolas och prinsessan Adrienne.

Annons

Något som troligtvis går att härleda till avståndet mellan Sverige och USA där prinsessfamiljen fortfarande bor. Det brukar hovet framföra som anledningen när kvintetten saknas.

Snart kommer detta dock vara ett minne blott. Planen är fortfarande att prinsessfamiljen ska flytta till Sverige i år, som kommer göra det mycket lättare att delta på tillställningar som dessa.

Men tills dess får kungligheterna i Sverige sakna prinsessfamiljen. Och vi vet att Estelle gärna hade haft de där på slottsbalkongen:

Kungafamiljen på slottsbalkongen
Hela kungafamiljen samlad, förutom prinsessfamiljen som saknas. Foto:Jonas Ekströmer/TT

Estelles relation med Chris O'Neill

Ja, i fjol fick vi ju en unik inblick i Estelles fina relation med Chris, en konstellation vi annars inte sett så mycket av genom åren.

Händelsen utspelade sig när kronprinsessan Victoria fyllde år och kungafamiljen vandrade in mot konserten på Borgholms slottsruin. Plötsligt lämnar Estelle sin mammas och pappas sida för att springa fram till Chris.

Annons

På video som Svensk Damtidning fångat kan man se hur Estelle viskar något i prinsessmakens öra följt av att båda ler stort, innan Estelle springer tillbaka till sina föräldrar.

Förvisso har man inte tvekat på att Estelle och Chris har en fin relation men ögonblick som dessa har ändå inte fångats på bild särskilt ofta. Och snart kan prinsessan och prinsessmaken alltså dela fler fina stunder som dessa – återföreningen är bara runt hörnet!

Se det fina ögonblicket mellan Estelle och Chris på videon nedan!

Här avslöjas Chris O'Neills verkliga relation till EstelleBrand logo
Här avslöjas Chris O'Neills verkliga relation till Estelle

Foto: TT, Svensk DamtidningAnnons