Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Estelles stora återförening med Leonore – nu råder inga tvivel

20 jun, 2023, 19:00 
https://image.svenskdam.se/image-9753847?imageId=9753847&width=1320&height=1320&cropw=100&croph=100&x=0&y=0
Minna Sarpaneva
Bild på prinsessan Leonore sidan om en bild på prinsessan Estelle. Båda två tittar mot kameran och ler.
Nu är det bekräftat, kusinerna återförenas!
Småprinsessorna kan se fram emot en sommar med massa skratt och bus.
Annons

Prinsessan Madeleine har bott i soliga Florida med Chris O'Neill och barnen sedan 2015, men i våras bekräftade hovet att familjen flyttar tillbaka till Sverige i augusti.

Estelle och Oscar busar loss på Solliden!Brand logo
Estelle och Oscar busar loss på Solliden!

Och nu har det kommit ännu ett glädjande besked! Madeleine, Chris och barnen kommer att vara på plats på Öland i samband med kronprinsessan Victorias födelsedag.

Estelle och Leonores fina vänskap

Det kanske inte är så konstigt att prinsessan Estelle och prinsessan Leonore står varandra nära, trots att de bor i olika länder, de är trots allt kusiner. Men faktum är att småprinsessorna har ett särskilt speciellt band till varandra.

Annons

Estelle var nämligen en av de första som fick träffa Leonore och sedan dess har de varit bästa vänner. Det blir alltid mycket skratt och lek när kusinerna träffas, till Victoria och Madeleines stora glädje.

Estelle och Leonore återförenas på Solliden

Det ser ut att bli en riktigt mysig sommar för hela kungafamiljen, men kanske framförallt för bästisarna Estelle och Leonore.

Inte nog med att Madeleine, Chris och barnen firade nationaldagen hemma i Sverige för första gången sedan 2018, hela familjen kommer även att vara på plats på Solliden för Victorias födelsedagsfirande.

Kungafamiljen Solliden Sessions 2021
Estelle och Leonore under Solliden Sessions 2021.

Madeleine sågs utan Chris och barnen under fjolårets firande men i år kommer alltså hela kungafamiljen att vara samlade på Öland. Så härligt för Estelle och Leonore som senast sågs tillsammans under Solliden sessions 2021.

Huruvida Leonore och syskonen, prins Nicolas och prinsessan Adrienne, kommer att vara med under årets festligheter återstår att se. Det råder dock inga tvivel om vi kan räkna med att det åtminstone kommer att bli en massa kusinbus och mysig familjetid på Öland längre fram i sommar!

Annons