Förändringen i Kate och Williams relation – går inte att dölja

02 jan, 2023, 14:00 

Det går redan att se en tydlig förändring – och det kommer bara bli mer.

Annons

Vilket år det brittiska kungahuset lämnar bakom sig! Mycket fokus har onekligen legat på att hålla skandalerna till ett minimum, och dessutom drabbades landet av en stor tragedi när drottning Elizabeth lämnade jordelivet 96 år gammal.

Därför bär Kate alltid handväskan i väster hand!
Därför bär Kate alltid handväskan i väster hand!

Nu väntar ett fullspäckat 2023 – och ska man tro prinsessan Dianas nära vän och astrolog väntar en stor förändring för prins William och prinsessan Kate.

Prins William och prinsessan Kates utmaningar

Astrologiskt intresserad eller ej, råder det ingen tvekan om att det kommande året kommer innebära nya utmaningar för paret. Redan nu har mycket förändrats, och det kommer fortsätta i samma spår.

Recept.se Nyhetsbrev

Inte minst efter att Elizabeth gick bort, och William och Kate har fått utökade roller i kungahuset, som kräver mer ansvar och jobb.

Annons

Dessutom väntar ju bara stormen mellan Meghan och Harry och kungahuset blåsa på än. Det är ju i januari som prins Harrys självbiografi Spare kommer ut, och enligt uppgifter till Daily Mail kommer han gå hårt ut mot William – men även Kate.

Det innebär såklart fortsatta prövningar för William och Kate, som bär monarkins rykte på sina axlar. Och det märks redan utåt.

Prins William och prinsessan Kate pratar
I år kommer William och Kate verkligen få visa vad de går för.

Förändringen för William och Kate

Astrologen Debbie Frank som kikat in i framtiden var också prinsessan Dianas astrolog, och de fick sig en fin vänskap på köpet.

– Prinsessan Diana var en kär vän. Ibland ringde hon mig upp till tre gånger om dagen, beroende på vad som hände i hennes liv, och vi pratade om mycket mer än astrologi – allt från att uppfostra sina söner till hennes officiella plikter och hennes liv inom kungafamiljen. Ingenting var förbjudet; vi var väldigt nära, har Debbie sagt.

Annons

Så vad har hon att säga om William och Kate? I tidningen Hello berättar hon dels att Kate kommer spela en viktig roll i att vara en klippa till hennes mer känslostyrda make. Det ser också ut att vara ett riktigt succéår rent jobbmässigt.

– Det här året kommer att se henne ta ett kliv upp på nya sätt som gör henne omtyckt av allmänheten, öka hennes relaterbarhet och engagera sig i frågor som visar att hon tydligt har kontakt med vad som händer i världen och människors liv, säger Debbie.

– För Kate kommer 2023 ge henne en bra möjlighet att etablera sin identitet som prinsessa av Wales.

Prinsessan Kate skrattar
Kate kan vara lugn – detta blir hennes år!

Foto: TT

Annons