Gravida Meghan Markle i TV – nu berättar hon sanningen

Meghan Markle och Oprah Winfrey

Meghan Markle är gravid – och ställer upp i en känslosam intervju. Nu får vi veta sanningen.

Under måndagen fick vi veta den glada nyheten – Meghan Markle är gravid!

– Vi kan bekräfta att Archie kommer att bli en storebror. Hertigen och hertiginnan av Sussex är mycket glada över att de väntar sitt andra barn, sa en talesperson för paret då.

Nyheten kom efter en svår tid. Sommaren 2020 drabbades paret av ett missfall. I en känslosam krönika beskrev Meghan tragedin.

"Det var som en skarp kramp i magen och jag föll ihop på golvet med min son i famnen", gick att läsa i texten som publicerades i New York Times.

LÄS MER: Meghan fördes till sjukhus – kollapsade efter missfallet

Nu ska Meghan bli personlig igen – för första gången sedan förlovningen ska hertiginnan och prinsen intervjuas. Det ärofyllda uppdraget får Oprah Winfrey.

Meghan Markle ska intervjuas av Oprah Winfrey

Det är den amerikanska TV-kanalen CBS som meddelar den stora nyheten: Meghan och Harry ska intervjuas av Oprah i ett 90-minuters långt program.

Intervjun ska sändas den 7 mars och ska enligt kanalen vara ett "intimt samtal" med paret. Både upp och motgångar ska diskuteras.

"Winfrey kommer att prata med Meghan, hertiginnan av Sussex, i en omfattande intervju som täcker allt från hur det är att bli kunglig, äktenskap, moderskap, filantropiskt arbete till hur hon hanterar livet med intensiv offentlig press", skriver CBS i ett pressmeddelande.

Vi får även veta detaljer kring programmets struktur.

"Senare ansluter prins Harry när de talar om deras flytt till USA och deras framtida förhoppningar och drömmar för sin växande familj".

Prins Harry, Meghan Markle och Archie

Snart är de fyra!

Meghan Markle och Oprah Winfreys relation

Meghan Markle och prins Harry är sedan tidigare vänner med Oprah. 2018 var programledaren gäst på parets bröllop och numera är de grannar i soliga Kalifornien.

Oprah och Harry har även ett gemensamt projekt på gång för Apple TV+. Tillsammans jobbar de på en dokumentärserie om psykisk ohälsa.

– Vi är stolta att kunna avslöja att hertigen av Sussex och Oprah Winfrey nu är partners i ett nytt projekt, en serie som handlar om mental hälsa lanseras via Apple år 2020, gick att läsa i ett pressmeddelande 2019.

– De har arbetat tillsammans på serien under ett par månader och ser fram emot att dela detta viktiga projekt med omvärlden på en global nivå.

Dokumentärserien har ännu inte släppts då pandemin lett till en del förskjutningar inom projektet. Snart får vi dock se prinsen i TV tillsammans med Meghan!

Foto: TT

LÄS MER: Dramat kring Meghans och Harrys skandalhus

LÄS MER: Zara Tindall om sina två missfall: ”Hade svårt att prata om det”

LÄS MER: Så pressades Meghan att lämna kungahuset