Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleineVictoriadagen

Här döljer prinsessan Madeleine oron – för situationen med Chris i Florida

16 feb, 2024, 18:00 
Chris O'Neill och prinsessan Madeleine
Prinsessan Madeleine ser avslappnad ut när hon saxar ner för Floridas gator, men i bakgrunden finns en situation som tynger henne.
Annons
Johan T Lindwall: ”Madeleine och Chris smått desperata”Brand logo
Johan T Lindwall: ”Madeleine och Chris smått desperata”

Sedan 2018 bor prinsessfamiljen i soliga Florida vilket passat Madeleine och Chris perfekt, de är ju historiskt inte så förtjusta i det kungliga strålkastarljuset.

Samtidigt har makarna gjort avvägningen att det nu är dags att flytta till Sverige, en process som inte visat sig vara helt lätt.

Nej, deras lyxvilla i Pinecrest har legat ute för försäljning i över 100 dagar. En situation som såklart tynger Madeleine, även när de nya bilderna knäpps.

Madeleines och Chris problem i Florida

Förra våren meddelade hovet plötsligt att Madeleine ska flytta hem till Sverige efter att ha bott utomlands i över tio år.

Ett beslut var både väntat och oväntat. Madeleines vara eller icke vara i Sverige har diskuterats ända sedan hon lämnade vårt avlånga land.

Annons

Här har hon ju familj och vänner, men också många blickar på sig som inte passar Madeleine som själv erkänt att hon är blyg.

Och en situation som inte heller är optimal för Chris som föredrar att hålla en låg profil. Som han sa när han intervjuades av King 2018:

– Jag kan tycka att det är obekvämt om jag springer in i en butik för att köpa en burk cola iklädd mysbyxor och någon börjar filma mig.

Men makarna har ändå landat i att flytta till Sverige. Från början var planen att de skulle komma redan i fjol, men så blev det inte.

Ja, det tog längre tid än väntat för Madeleine och Chris att rycka upp sin familjs rötter och flytta till ett annat land. Som hovets informationschef Margareta Thorgren till Expressen i höstas:

Annons

– Det är helt enkelt att tiden för familjen med allt som en flytt innebär, den har varit lite för kort.

Här döljer Madeleine stressen

Och ett väldigt konkret exempel på något som dragit ut på tiden är Madeleines och Chris husförsäljningen. Deras lyxvilla lades ut på marknaden redan i april 2023 för att sedan plötsligt tas bort, bara för att sedan dyka upp igen.

Makarna har också tvingats sänka utgångspriset med nära 4 miljoner kronor, så att villan nu ligger ute för cirka 79,2 miljoner.

I skrivande stund har huset varit på marknaden i över tre månader. Samtidigt måste ju Madeleine och Chris fortsätta sina liv, vilket blir tydligt på de nya bilderna som är exklusiva för Svensk Damtidning.

Här ser vi en avslappnad Madeleine gå längs trendiga The Grove för att möta väninnorna på en tjejlunch. Men bakom bilden finns alltså en stress som vi hoppas att hon och Chris snart slipper.

Prinsessan Madeleine går på en parkeringsplats
Prinsessan Madeleine må se avslappnad ut men i bakgrunden finns en inte helt optimal situation.CGMIA

Foto: TT

Annons