Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Här dyker Madeleine plötsligt upp – strålar vid Silvias sida

08 dec, 2023, 15:00 
AvGabriella Hall
Sida vid sida strålar mor som dotter! Alltid härligt att se Silvia och Madeleine trotsa avståndet.
Annons

För drygt en vecka sedan lämnade prinsessan Madeleine landet efter sitt korta Sverigebesök på bara två dagar. Då far hon hem till sin egna lilla familj hemma i Florida.

Kungen bryter tystnaden om Patrick Sommerlath • Silvia i sorg – tar farväl av vännen • Madeleines plötsliga blixtresa till Sverige – 3 kungliga snackisar från vecka 47!Brand logo
Kungen bryter tystnaden om Patrick Sommerlath • Silvia i sorg – tar farväl av vännen • Madeleines plötsliga blixtresa till Sverige – 3 kungliga snackisar från vecka 47!

Medan Chris O’Neill fick chansen att spendera lite extra kvalitetstid med sina tre barn fick Madeleine göra det hon brinner för hemma i Sverige. Det blev också ett kärt återseende för mor och dotter.

Silvias stiftelse World Childhood Foundation förde samman Silvia med sin yngsta dotter Madeleine. Som många gånger förr var det drottningens och prinsessans gemensamma hjärtefrågor som gjorde att vägarna korsades.

Annons

Madeleine med på drottningens födelsedagsfirande

I spetsen av stiftelsen står Silvia som skapade den och tätt bakom sig har hon Madeleine med rollen som vice hedersordförande. Främst for prinsessan till Sverige senast för att delta på stiftelsens styrelsemöte som sträckte sig över två dagar.

Men andra och sista dagen av mötet hade mer att bjuda på. Innan Madeleine for hem hann hon fira Silvia i förskott med en festlig födelsedagskonsert på Lilla Akademin.

Annons

Prinsessan Madeleine dyker plötsligt upp bredvid Silvia

Sedan bar det direkt hem till familjen och Florida, där Madeleine jobbar från sitt håll. Avståndet på 800 mil gör att Madeleine inte alltid är med, men ibland dyker hon upp!

Som vid prinsessan senaste Sverigebesök och som nu, plötsligt var prinsessan med på prisutdelningen för Childhoodpriset 2023. Hon var inte på plats, men på den stora skärmen i strålade prinsessan som deltog digitalt.

Mor och dotter i samma rum samtidigt som 800 mil skiljer dem åt.

Prisceremonin ägde rum torsdagen den 7 december och som en del av årets jury var det nästa självklart att Madeleine skulle närvara på ett eller annat sätt!

Foto: Jonas Ekströmer/TT, Magnus Lejhall/TT

Annons