Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Hemligheten om prinsessan Estelle, 12, – dolts in i det sista

04 apr, 2024, 17:30 
Prinsessan Estelle och prins Daniel
Hemligheten om prinsessan Estelle och kronprinsessfamiljen har kommit ut. Men helt oväntat är det inte...
Annons
Hör Estelles gulliga ord till Oscar!Brand logo
Hör Estelles gulliga ord till Oscar!

Prinsessan Estelle är Sveriges kändaste tolvåring. Samtidigt finns det förstås mycket som allmänheten inte nås av.

Ja, även om kungafamiljen jobbar i offentligheten har de självklart en privat sida vi inte ser – och som nu oväntat kommit upp till ytan.

Och oväntad är även platsen där Estelle och kronprinsessfamiljen dyker upp. Alldeles nyss var de ju i Ockelbo!

Hemligheten om Estelle ute

Låt oss backa bandet. Var har Victoria, Daniel, Estelle och Oscar dykt upp? Jo, på en resturang inspirerad av det japanska köket – på Mallorca!

Dessa uppgifter kommer bara dagar efter att kronprinsessfamiljen fångades på bild på en restaurang i Ockelbo. Kungligheterna ödslar ingen tid!

Och visst har man kunnat ana att familjen skulle hitta på något. Den kungliga kalendern har varit rensad kring påsklovet, och Victoria och Daniel är först tillbaka i tjänst nästa måndag.

Annons

Men att de skulle ta sitt pick och pack till Mallorca, det visste ingen förutom de närmaste. Men så råkade en reporter från norska Se och hör få syn på kungligheterna i Palma.

– De var ett stort sällskap. Kronprinsessan kom med hela familjen, vad som såg ut som två kompispar – och tre livvakter diskret på nästa bord. Stämningen var på topp, säger norska Se och hörs reporter.

Så här har kronprinsessfamiljen haft en liten hemlighet. Och för Estelle är det en av flera underbara utlandsresor de senaste åren, och man får komma ihåg att inte alla når allmänheten.

Kronprinsessfamiljens privata sida

I fjol tillbringade kronprinsessfamiljen höstlovet i varmare breddgrader, och så var även fallet året dessförinnan då de var i soliga Brasilien där de fick sällskap av kungaparet.

Kronprinsessfamiljen är också kända för att njuta av det Sverige har att erbjuda. På somrarna brukar de - utöver öländska Solliden - utforska vårt avlånga land.

Tidigare har de styrt skutan till Gotland och även utforskat västkusten via båt. Men nu lockade alltså utlandet. Vi hoppas att kronprinsessfamiljen haft det underbart på sin resa!

Kronprinsessan Victoria, prins Daniel, prinsessan Estelle och prins Oscar ler poserandes vid vattnet
En underbar ögonblicksbild från kronprinsessfamiljens Sverige-semester förra sommaren. Foto:Kronprinsessan Victoria/Kungliga Hovstaterna

Foto: TTAnnons