Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleineVictoriadagen

Hovet bekräftar: Madeleine ändrar sig i sista stund – oväntade beslutet för Chris och barnen

05 dec, 2022, 15:09 

Prinsessan Madeleine och familjen planerar att fira jul i Sverige.

Annons
20 underbara julbilder på kungafamiljen vi aldrig glömmer!Brand logo
20 underbara julbilder på kungafamiljen vi aldrig glömmer!

Julen är bara en månad bort och det dröjer inte länge till innan Drottningholm iklär sig sin vackra vinterskrud och vaggar in de kungliga julfirarna i en rofylld julstämning.

Förra julen var dessutom prinsessan Madeleine, maken Chris O'Neill och barnen prinsessan Leonore, prins Nicolas och prinsessan Adrienne på besök efter flera år av pandemi.

Under besöket hann de även med att fira drottning Silvia, ta emot granarna på slottet och meddela att Madeleine kliver fram som vice hedersordförande i stiftelsen World Childhood Foundation

Madeleines julfirande de senaste åren

För Florida-familjen har jularna den senaste tiden sett väldigt annorlunda ut. För två år sedan firade de julafton med Chris släkt på den engelska landsbygden, enligt uppgifter till Svensk Damtidning.

Annons

Enligt hovets informationschef Margareta Thorgren har prinsessan Madeleine och familjen för avsikt att besöka Sverige minst två gånger per år. Då i samband med julfirandet och sommarveckan på Öland.

Mycket har tytt på att de har planerat sitt julfirande utanför Sveriges gränser. Enligt hovet har det dock verkat osäkert om de verkligen kommer hem i år.

– Barnen är så pass stora nu och precis som för alla skolbarn har de skola i december och mitten av december. Så om de åker är det i anslutning till julhelgen, har hovets informationschef Margareta Thorgren sagt till Svensk Damtidning.

Madeleine planerar att komma hem till Sverige

Nu kan Svensk Damtidning avslöja att Madeleine och familjen planerar att komma hem även den här julen. De anländer i så fall i nära anslutning till julfirandet på Drottningholms slott.

– Ja, hon planerar att tillsammans med sin familj komma hem till jul.

– Vi går aldrig ut med exakta datum, men det är när det närmar sig julveckan, säger Margareta Thorgren till Svensk Damtidning.

Prinsessan Adrienne, Chris O'Neill, prins Nicolas, prinsessan Leonore och prinsessan Madeleine
Prinsessan Madeleine och familjen på besök i Sverige under senaste julfirandet.

Foto: TT

Annons