Artikeln innehåller reklamlänkar

Kates smarta skönhetsknep – så fixar hon de rosiga kinderna

27 mar, 2019, 18:03 
AvJohanna Lejon
Kate i rosa rouge
© CAMERA PRESS
Är du också nyfiken på hur Kate får till sina härligt rosiga och friska kinder? Hon har ett knep! Vad? Att applicera rouget innan sin foundation.
Annons

Sugen på att stråla som Kate? Att få till det där kungliga glowet, de där roliga kinderna som gör att hon ser så frisk och fräsch ut? Det finns faktiskt ett knep, ett snabbt sådant, som gör att också vi vanliga dödliga kan få till den där kungliga strålglansen.

Så får du Kates glow

Hemligheten stavas makeup. Och den här gången rör det sig om makeup på ett lite omvänt sätt. Det ryktas nämligen att Kate får rouget att hålla, och se sådär härligt naturligt ut, genom att applicera det innan sin foundation. Så, hur går man då till väga? Vi guidar dig – steg för steg!

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.

1. Applicera en hudkräm på din hud. Smörj in som vanligt.

2. Använd ett eller ett vanligt rouge och applicera det på kinderna.

3. Låt torka! Därefter lägger du din foundation. Kates favorit kommer från Laura Mercier och ger en lätt täckning och fin fukt.

Färgad dagkräm, Tinted Moisturizer Natural Skin Perfector SPF30 – Laura Mercier

Tinted Moisturizer Natural Skin Perfector SPF30 har kommit att bli en kultförklarad klassiker vad gäller makeup. Den färgade krämen ger ett naturligt resultat och döljer rodnad samtidigt som krämen innehåller vårdande ingredienser.

Annons
Klicka på bilden för att komma direkt till produkten.
Kate i rosa klänning
Kate i rosa klänning från Gucci och rosa rouge.www.SplashNews.com 2019

Kates favoritrouge

Kates favorit när det kommer till rouge är Blush från Bobbi Brown Det är ett silkesmjukt rouge som är enkelt att applicera, håller länge och ger en vacker, matt finish.

Annons
Klicka på bilden för att komma direkt till produkten.

De bästa rosa rougen just nu

Föredrar du rouge med en mer pudrigt rosa färg finns en hel hop andra. Vi listar de bästa!

Klassiskt rouge, Blush – Nars

Rouget med det generande namnet Orgsam får kinderna att rodna. Rouget har fina pigment och är enkelt att applicera och bygga upp. Puderrouget fastnar inte i småfjun, utan lägger sig fint på huden.

Klicka på bilden för att komma direkt till produkten.

Naturligt rouge, Gen Nude Powder Blush – BareMinerals

Gen Nude Powder Blush från BareMinerals har en krämig konsistens och lägger sig fantastiskt på huden. Kinderna ser genast friska och fina ut. Rouget är enkelt att bygga upp för mer intensitet.

Annons
Klicka på bilden för att komma direkt till produkten.

Lättanvänt rouge, Perfect Blush – IsaDora

Perfect Blush ger ett perfekt resultat varje gång. Den plånboksvänliga varianten från IsaDora har lätta pigment, men går att bygga upp för mer intensitet om så önskas. Det silkeslena pudret håller fint under hela dagen.

Klicka på bilden för att komma direkt till produkten.
Annons

Foto: TT

Kate Middletons bästa looks de senaste fem åren
Kate Middletons bästa looks de senaste fem åren
Annons
I annonssamarbete med Dermarome