Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Kramkalaset alla pratar om! Snackisen efter privata bilderna på Victoria och Daniel

20 okt, 2022, 09:30 
AvIbraheem Alsalman

Vilka otroliga bilder på lillprinsen och kronprinsessan!

Annons
Här får kungens skämt alla att skratta!Brand logo
Här får kungens skämt alla att skratta!

Det var en fullspäckad tisdagskväll på kungliga tennishallen i centrala Stockholm.

Världsstjärnor så som Mikael Ymer och Leo Borg samlades för att delta i den anrika tennisturneringen Stockholm Open som pågår just nu.

Framför ögongen på kronprinsessan Victoria, prins Daniel, prinsessan Estelle och prins Oscar, stod Sveriges bästa tennisspelare Mikael Ymer för en stabil insats.

Efter två och en halv timmes spel kunde han äntligen besegra fransmannen Quentin Halys – trots att han förlorade första set med 5-7 och låg under med 2-4 i andra.

Segersiffrorna skrevs till 5–7, 6–4, 6–4.

Efteråt hyllade han publiken, där Kronprinsessan Victoria med familj satt på VIP-läktaren.

– Jag är tacksam att Thomas Enqvist (turneringens direktör) gav mig chansen och gjorde det möjligt för mig att spela här. Kungligheter på läktaren också. Det är fantastiskt att se er glädje, den glädjer mig. Stort tack till alla!, sa Mikael Ymer i sitt tacktal efter segern, enligt Aftonbladet.

Annons

Kramkalaset alla pratar om! Snackisen efter privata bilderna på Victoria och Daniel

Av allt att döma hade våra kungligheter en underbar tid tillsammans. Bilder från evenemanget visar prins Oscars bus med en stor tennisboll på läktaren. Samtidigt som Estelle fokuserade 100 procent på matchen. Prins Daniel och kronprinsessan Victoria då? Jo, de hejade fram Ymer till segern och såg därefter Björn Borgs son, Leo Borg, nästan skrälla mot fjolårsvinnaren Tommy Paul.

Och det var just prins Oscar som snodde de flesta rubrikerna efter tisdagskvällen.

Hans bus med tennisbollen och kramkalasen med mamma Victoria har snabbt blivit snackis och alla charmas av Oscars söta bemötande – och för den delen beteende också. Underbart!

Annons

Och visst verkar Oscar haft kul med den gigantiska tennisbollen. Han höll den i ett stadigt grepp i sin famn! Även mamma Victoria deltog i buset.

Familjen är väldigt sportintresserade och gillar att röra på sig. Kronprinsessaparet har tydligt poängterat vikten av att röra på sig, särskilt när det kommer till barn. Tillsammans driver de Generation Pep som vill skapa engagemang kring och sprida kunskap om just barns hälsa.

Så att både Estelle och Oscar hittat rörelseglädjen är inte konstigt. Oscar spelar ju fotboll medan Estelle är en baskettjej.

Annons