Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Lyxgodset på engelska landsbygen – här gömmer sig Madeleine och Chris under julen

30 nov, 2022, 05:00 
Chris O'Neill, prinsessan Madeleine, prinsessan Leonore, prins Nicolas, prinsessan Adrienne och hunden Oreo

Prinsessan Madeleine och Chris O'Neill trivs med att fira jul långt borta från rampljuset.

Annons
SE FILMEN: Madeleine, Chris och barnen tar emot granar på Kungliga slottet!Brand logo
SE FILMEN: Madeleine, Chris och barnen tar emot granar på Kungliga slottet!

Julen är bara en månad bort och det dröjer inte länge till innan Drottningholm kommer iklä sig sin vackra vinterskrud och vagga in de kungliga julfirarna i en rofylld julstämning.

Förra julen var dessutom prinsessan Madeleine, maken Chris O'Neill och barnen prinsessan Leonore, prins Nicolas och prinsessan Adrienne på besök efter flera år av pandemi.

Under besöket hann de även med att fira drottning Silvia, ta emot granarna på slottet och meddela att Madeleine kliver fram som vice hedersordförande i stiftelsen World Childhood Foundation.

Prinsessan Madeleine, Chris O'Neill och barnen Leonore, Nicolas och Adrienne tar emot granar inför julfirandet från Skogshögskolans studentkår på Stockholms slott
Prinsessan Madeleine, Chris O'Neill och barnen Leonore, Nicolas och Adrienne tar emot granar inför julfirandet från Skogshögskolans studentkår på Stockholms slott 2021.

Madeleines och Chris julfirande på lyxgodset

Jularna har den senaste tiden sett väldigt annorlunda ut för Florida-familjen. Förra året firade de julafton med Chris släkt på den engelska landsbygden, enligt uppgifter till Svensk Damtidning.

Annons

Julfirandet ägde då rum hemma hos Chris syster Tatjana d’Abo, som bor på ett 1700-tals gods nära Cambridge tillsammans med adelsmannen John Henry d’Abo.

Godset har länge fungerat som en mötesplats för släkten O’Neill och barnen älskar att springa runt på de stora ägorna. Fastigheten är dessutom gigantisk och en ypperlig plats att fira jul på.

Henry d’Abo och Tatjana d’Abo
Henry d’Abo och Tatjana d’Abo bor på ett 1700-tals gods nära Cambridge.

Kan stoppas från julfirandet i Sverige

Hovet har ännu inte bekräftat om Madeleine och familjen kommer till Sverige för att fira jul i år, eller om de har bestämt sig för att stanna i Florida eller ta en tripp till den engelska landsbygden.

– Barnen är så pass stora nu och precis som för alla skolbarn har de skola i december och mitten av december. Så om de åker är det i anslutning till julhelgen, har hovets informationschef Margareta Thorgren sagt till Svensk Damtidning.

Annons

Man kan i alla fall konstatera att det inte saknas valmöjligheter. Antingen blir det en jul på Drottningholm, eller i ett gods på den engelska landsbygden – eller en äkta Disneyjul i Florida.

Foto: TT

Annons