Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Madeleine fångad på bild – på semesterresan med Chris!

03 jan, 2024, 15:00 
Louise Wibergh Lenti

Det var nog en välbehövd paus för Madeleine och Chris.

Annons
Madeleines och Chris hemliga kodspråkBrand logo
Madeleines och Chris hemliga kodspråk

Prinsessan Madeleine och Chris O'Neill är på fjällsemester tillsammans med Eva O'Neill i den populära skidorten Kitzbühel i Österrike, detta meddelar tyska Bild.

Några dagar med sol, frisk luft och lugn var nog precis vad de behövde.

Ett hektiskt år

År 2023 var ett hektiskt år för alla delar i kungafamiljen på olika sätt.

Kungen firade sina 50 år på tronen vilket visserligen innebar mycket kul firande men även mycket mer jobb än vanligt. Hela familjen har, utöver sina vanliga åtaganden, medverkat på en drös offentliga uppdrag som tagit dem runtom i världen.

Annons

För prinsessan Madeleine och herr Chris O'Neill har det utöver jobb varit fullt upp med att få ihop livspusslet. Det var som bekant tänkt att prinsessfamiljen skulle flytta tillbaka till Sverige permanent i augusti men sen gick hovet ut med nya uppgifter. Familjen skulle stanna i Florida och flytta till Sverige först under 2024.

Samtidigt fick vi veta att familjen hade stora svårigheter med att sälja sin lyxvilla i Florida. De lade ut huset till försäljning utan någon som nappade. Tätt därefter försvann huset från mäklarsidorna för att sedan återvända till ett lägre pris. Huset är fortfarande inte sålt vilket måste vara en otroligt tärande stress för familjen.

Lugnet i fjällen

Efter ett efterlängtat och härligt julfirande hemma i Sverige begav sig sedan Madeleine och familjen till Österrike för att njuta av lite semester. Även Chris mamma Eva O'Neill följde med, vilket inte är så konstigt med tanke på att hon själv kommer från Österrike.

Annons

I skidorten Kitzbühel, 1200 meter över vattnet, ligger det mysiga hotellet Rosi’s Sonnbergstuben. Här är Madeleine en trogen gäst och hon känner ägaren Rosi Schipflinger privat. Detta blev tydligt inte minst när en bild på de gamla vännerna dök upp på hotellets Instagram:

– Prinsessan Madeleine kommer till oss varje år när hon är på semester i Kitzbühel. Nästa år vill hon hälsa på oss med sina tre barn för hon tycker att det är så bra med oss, sa hon. Madeleine var på jättebra humör. Hon är en väldigt trevlig person, helt varm och öppen. Bara meganormal, säger hotellets presstalesperson Anja Autenrieth till tyska Bild.

Annons

Det är oklart om barnen är med på resan eller inte med det uttalandet men vi får nog anta att de inte är alltför långt ifrån mamma och pappa.

Till Svensk Dam berättar Anja att Madeleines besök varade i några timmar denna gången. Självklart missade hon inte att äta deras klassiska kaiserschmarrn – en fluffig pannkaksdessert.

Rosi's Sonnbergstuben, Österrike
En klassisk portion av kaiserschmarrn hos Rosi's Sonnbergstuben.
Rosi's Sonnbergstuben, Österrike
Vid den här uteserveringen njöt Madeleine i solen på nyårsdagen.
Annons
Rosi's Sonnbergstuben, Österrike
Se vilken fjäll-idyll!

Foto: TT / Instagram / Rosi's Sonnbergstuben/Gerald Lobenwein

Annons