Madeleines besvikelse efter beskedet från Sverige – familjen stoppas

28 feb, 2023, 11:00 
Nu tvingas Madeleine ta emot ett trist besked från Sverige.
Annons

Prinsessan Madeleine och familjen är sedan en tid tillbaka bosatta i Pinecrest, Florida, och hon ägnar mindre och mindre tid hemma i Sverige.

Av naturliga skäl, 800 mil är ingen lättvindig pendling. Men nu kommer ett glädjande besked för alla oss i Sverige – samtidigt som Madeleine nås av ett bakslag.

Detaljen i nya bilden på Estelle • Ärliga orden – så mår kungen • Margrethe ryggopererad: det händer nu – 3 kungliga snackisar från vecka 8!
Detaljen i nya bilden på Estelle • Ärliga orden – så mår kungen • Margrethe ryggopererad: det händer nu – 3 kungliga snackisar från vecka 8!

Prinsessan Madeleines nya avslöjande i Sverige

Madeleine inga prinsessuppdrag inbokade just nu, men hon jobbar flitigt på i Florida med hennes hjärteprojekt Childhood. Hon har ju dessutom fått ett ännu större ansvarsområde som vice ordförande.

Det är ett arbete som sker mestadels bakom kulisserna, men då och då dyker hon upp i Chilhood-sammanhang. I somras var hon med Silvia på resa i Brasilien, till exempel!

Recept.se Nyhetsbrev
Annons

På sin Instagram valde Madeleine att under måndagen berättade om sitt senaste åtagande – som sker hemma i Sverige!

Hon är ny beskyddare av Millesgården, som är ett idyllisk konstnärsmuseum beläget på Lidingö i Stockholm.

"Med stolthet och glädje har jag tackat ja till att bli beskyddare av Millesgården – museet med konstnärshem, antiksamling och skulpturpark på Lidingö utanför Stockholm."

Inifrån Millesgården
Madeleines nya "jobb"!

Madeleines familjemedlemmar stoppas

Prinsessan Madeleine berättar även på Instagram att Millesgården faktiskt är en plats hon har en personlig koppling till.

"Millesgården är en fridfull plats som jag tycker mycket om att besöka när jag är hemma i Sverige. Bland Carl Milles skulpturer och porlande fontäner finner jag inspiration och glädje."

Annons

Det är ju oftast på somrarna som Madeleine och familjen besöker Sverige, men även när Stockholm förvandlas till ett vinterlandskap. Då vill hon säkert in och värma sig i Carl Milles hus, men här kommer det tråkiga beskedet in i bilden.

På Millesgårdens hemsida går det nämligen att läsa följande:

"Hundar kan ej tas med till Millesgården. Tack för att du visar hänsyn!"

Madeleine och familjen har ju hundarna Teddy och Oreo, som båda var med i Sverige i vintras. Men som tur är får hundarna vara med utomhus, där Madeleine njuter av fontänerna.

Foto: TT

Annons