Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleineVictoriadagen

Madeleines trista beslut med Chris – bara timmar efter landningen i Sverige

17 jun, 2024, 08:52 
Prinsessan Madeleine och Chris O'Neill
Prinsessan Madeleine och Chris O'Neill har tagit ett ovanligt beslut. Det kan man konstatera bara timmar efter att Madeleine landat i Sverige.
Annons
EXKLUSIVT: Här landar prinsessan Madeleine och barnen i Sverige!Brand logo
EXKLUSIVT: Här landar prinsessan Madeleine och barnen i Sverige!

Prinsessan Madeleine, prinsessan Leonore, prins Nicolas och prinsessan Adrienne är äntligen i Sverige – redo att starta sitt nya liv.

Ja, flytten har tagit över ett år där det varit många vändor med 16-rummare i Florida, som visade sig vara svårsåld. Men till slut fick prinsessparet en köpare på kroken, och nu är familjen alltså här.

Eller ja, alla förutom Chris O'Neill. Hovet har berättat för Expressen han ska komma senare. Och nu kan man också konstatera att Madeleine och hennes make tagit ett ovanligt beslut.

Annons

Madeleines intensiva första tid i Sverige – utan Chris

Det har blivit en riktig brakstark för Madeleine och barnen i Sverige, där drottning Silvia firats i dagarna två för att markera sin 80-årsdag, som ägde rum i december.

Svensk Damtidnings exklusiva bilder kan man se hur Madeleine, Leonore, Nicolas och Adrienne strålar i sällskap av barnens barnflicka:

Prinsessan Leonore, prins Nicolas, prinsessan Madeleine och prinsessan Adrienne utanför Drottningholm slott.
Prinsessan Madeleine med barn anländer till söndagens festmiddag på Drottningholm. Foto:CAROLINA BYRMO
Annons
Prinsessan Adrienne håller handen med sin barnflicka
Prinsessan Adrienne hand i hand med sin barnflicka. Foto:CAROLINA BYRMO

Men det har faktiskt ägt rum en annan festlighet – prins Nicolas födelsedag, som inföll under lördagen! Men den har det varit tystare om.

Madeleines och Chris ovanliga beslut

Ja, prinsessan Madeleine och Chris har tagit det - sett till historien - ovanliga beslutet att inte uppmärksamma sonens födelsedag på prinsessans officiella Instagramkonto.

En stark tradition som Madeleine bara avvikt ifrån en gång tidigare med prins Nicolas. Det var för två år sedan då Madeleine först lade upp den klassiska födelsedagsbilden tre dagar efter prinsens bemärkelsedag.

Annons

Så det är inte omöjligt att en fin bild på Nicolas kommer trilla in i dagarna. Madeleine och barnen har som sagt haft fullt upp sedan de landade i Sverige, så annat kan helt enkelt kommit i vägen.

Prinsessan Madeleine på Arlanda
En glad prinsessa, när Madeleine och barnen precis landat i Sverige under torsdagen. Två dagar senare fyllde prins Nicolas år. Foto:Ola Axman/Svensk Damtidning

Foto: Ola Axman/Svensk Damtidning, TT, Carolina Byrmo/Svensk Damtidning

Annons