Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Madeleines lyxliv med Chris hotat – efter hemkomsten till Florida

21 jan, 2022, 18:00 
AvIndra Nordemar

Prinsessan Madeleine och Chris O´Neill är tillbaka i Miami efter Sverigevistelsen. Men allt är inte som det brukar.

Annons
Tillbakablick: Madeleines och Chris totala kärlekslycka efter bröllopet!Brand logo
Tillbakablick: Madeleines och Chris totala kärlekslycka efter bröllopet!

Prinsessan Madeleine och Chris O'Neill träffades första gången hösten 2010 då de båda rörde sig bland den så kallade svenskeliten i New York. Där och då fick deras kärlekssaga en början och den 8 juni 2013 slog de sina påsar samman i Slottskyrkan.

Men att permanent bosätta sig i Sverige var inget alternativ för makarna. Chris tackade artigt nej till en prinstitel och håller sig helst undan rampluset, och ett liv i utlandet var inget Madeleine tackade nej till.

Prinsessan Madeleines och Chris O'Neills lyxliv i Florida

Efter fem år i New York flyttade makarna till London, men sedan 2018 bor de bland palmer och sandstränder i Miami med sina tre barn Leonore, Nicolas och Adrienne.

Under jul- och sommartider brukar de däremot åka hem till Sverige för att umgås med kungafamiljen, vilket de även gjorde i fjol. Men nyligen tog deras Sverige-vistelse slut och nu är har prinsessfamiljen familjen återvänt till Florida.

Annons

Där lever de ett rätt så annorlunda liv jämfört med i Sverige – ja, det är lyx och flärd och betydligt friare då de inte blir igenkända på samma sätt som här. Men nu kan de inte riktigt leva så som de önskar.

Annorlunda tillvaro för prinsessfamiljen i Miami

Ellen Myrgård, mångårig reporter på Svensk Damtidning, förklarar läget.

– Nu är prinsessan Madeleine och Chris O’Neill tillbaka i Florida efter några veckor i Sverige. Men de återgår inte till sitt gamla liv med tjusiga tillställningar, privata beach clubs och romantiska dejter på tu man hand. Nej, i Florida vidtar man fortfarande stor försiktighet när det kommer till större folksamlingar och Madeleine och Chris tillbringar mycket tid i hemmet med barnen. Nu är ju Madeleine dessutom ny hedersordförande för Childhood och i hennes drömvärld hade hon säkert samlat människor från USA-kontoren för ett stormöte illa kvickt. Men allt sådant för vänta till smittspridningen är under kontroll.

Foto: TT

Annons