Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleineVictoriadagenSollidens slott

Madeleines oberäkneliga beteende i Stockholm – dagar efter landningen

22 dec, 2023, 17:30 
Prinsessan Madeleine har landat i Stockholm för julfirande med familjen. Men det finns ett stort frågetecken kring hennes visit.
Annons

Det är ynka dagar kvar till jul – vilket betyder att prinsessan Madeleine, Chris O'Neill och barnen äntligen anlänt hem till Stockholm!

Men Madeleines agerande sticker ut. Här är veckans stora frågetecken.

Därför har Madeleines och Chris barn så ovanliga namn!Brand logo
Därför har Madeleines och Chris barn så ovanliga namn!

Bilderna på kungliga barnbarnen på slottet en världsnyhet

Exakt när Madeleine och familjen kom hem till Sverige går inte hovet ut med, men under måndagen samlades drottningens alla åtta barnbarn på slottet för julgransmottagning! Det var jägmästarstudenterna från SLU i Umeå som levererade granarna, och barnen som dekorerade.

Annons

Ja, till och med prinsessan Leonore, prinsessan Adrienne och prins Nicolas var på plats, vilket också avslöjade att familjen landat.

Det blev en minst sagt lyckad dag på slottet, och drottning Silvia lyste av glädje. Dessutom blev bilderna en stor snackis runt om i världen. Det hade ju gått hela sex månader sedan alla var samlade sist, och vi har aldrig sett alla barnbarn ta emot granarna samtidigt. Vanligtvis växlar det varje år.

Prinsessan Leonore och prins Julian
Leonore tog hand om familjens minsting.
Prinsessan Adrienne och prinsessan Estelle
Prinsessan Adrienne såg imponerad ut av kusinen Estelle.
Annons

Frågetecknet kring Madeleine efter landningen i Sverige

Så redan vid landning såg vi prinsessfamiljens tre barn, och under torsdagen kunde vi på Svensk Dam dela de första bilderna på Chris O'Neill strosandes i Stockholm.

Men Madeleine då? Hon har faktiskt inte dykt upp en enda gång. Och nu undrar alla givetvis när vi kommer få se nya bilder på Madeleine hemma i Sverige...

Tidigare år har Madeleine delat julhälsningar från hela familjen på sitt Instagram-konto, så det gäller att hålla tummarna. Något kungligt uppdrag blir det i alla fall inte. Nu är hela kungafamiljen jullediga fram till 7 januari. Då kickstartar kungen, Victoria och Daniel arbetsåret i Sälen.

Foto: TT och Ola Axman

Annons