Madeleines och Chris oväntade framtidsbesked – bakslaget hemma i Florida

Madeleines och Chris oväntade framtidsbesked – bakslaget hemma i Florida

Mandatory Credit: Photo by Shutterstock (12288071dj)Princess Madeleine, Chris O'Neill, Princess Leonore, Prince Nicolas, Princess Adrienne of SwedenBaptism of Prince Julian of Sweden, Drottningholms Slott, Ekero, Sweden - 14 Aug 2021

Shutterstock
Prinsessan Madeleine, Chris O'Neill och barnen har njutit av en sommar i Sverige, medan hunden Teddy blivit kvar i Florida. Nu förlänger familjen sin vistelse på svensk mark, så hur blir det då med deras lurvige lille vän?
Avslöjat! Madeleines och Chris speciella kärleksöverenskommelse
Slå på ljud

Prinsessan Madeleine med familj anlände i Sverige strax innan midsommar efter att inte ha varit på svensk mark på ett och ett halvt år.

Sedan ankomsten har Madeleine och maken Chris O'Neill med sina prinsessbarn gjort flera framträdanden. Bland annat har vi sett dem gunga till de ljuva tonerna av Lena Philipsson på Solliden, fira kronprinsessan Victorias födelsedag och senest på minstingen prins Julians dop.

Med andra ord har prinsessfamiljen njutit av den svenska sommaren till fullo under en längre period, men det är en i familjen som saknas...

Prinsessan Madeleines hund i Florida – blir kvar på läger

Familjens vovve Teddy är nämligen kvar i solstaten Florida. Och nu verkar det dessutom som att Madeleine och Chris förlänger sin vistelse i Sverige, vilket innebär ännu längre tid ifrån sin kära hund.

Teddy är en labradoodle, en blandning mellan labrador och pudel, och enligt Svensk Damtidnings uppgifter är han just nu hos en svensk tränare i Miami.

LÄS MER: Tv-bilderna på Chris – visar relationen till prins Carl Philips barn

Eftersom prinsessparet inte ville utsätta Teddy för den långa flygresan valde de att inte ta med honom.

Men Madeleine, Chris och barnen Leonore, Nicolas och Adrienne saknar troligtvis sin lurvige lille vän, efter över två månader ifrån honom...

Madeleine, Chris och barnen blir kvar i Sverige

Den 25 augusti, deltar Madeleine i ett digitalt styrgruppsmöte med mamma Silvia – och organisationen World Childhood Foundation. Det innebär att familjen blir kvar på svensk mark ett tag till. Teddy får därför med högsta sannolikhet stanna kvar på hundlägret något längre än planerat!

Trots att vistelsen i Sverige drar ut på tiden, verkar det som att Teddy är i goda händer. Innan avresan säkerställde Madeleine och Chris att deras vovve skulle spendera sommaren på en plats där han känner sig trygg. På hundlägret tas han väl hand om, får springa fritt och leka med sina fyrbenta vänner!

Foto: TT

LÄS MER: Ryktet om prinsessan Sofias nya ring: ”Pushpresenten från Carl Philip”

LÄS MER: Ulla Löfvens hemliga roll i Stefan Löfvens avgång

LÄS MER: Bakslaget för Haakon och Mette-Marit – firandet av 20-åriga bröllopsdagen ställs in