Nu finns det en ny version av appen - uppdatera din app genom att klicka här

Nu finns det en ny version av appen på Google Play Store - uppdatera din app där!

Mardröm för drottning Elizabeth – efter kravet från Charles och Camillas ”okände son”

Drottning Elizabeth Charles Camilla kärleksbarn

Ruvar drottning Elizabeth på en mörk hemlighet? Det är frågan efter de nya chockuppgifterna från ”Charles och Camillas okände son”.
7 saker du inte visste om hertiginnan Camilla
Slå på ljud

Vilken bomb han har släppt – den nu 55-årige Simon Charles som hävdar att prins Charles och Camilla Parker Bowles är hans biologiska föräldrar:

Är hans uppgifter sanna fick de ett kärleksbarn redan som tonåringar. En liten pojke som de sedan ska ha adopterat bort i det fördolda.

LÄS MER: Chockbeskedet – han påstår sig vara Charles och Camillas okände son: ”Skrämmande lik”

Prins Charles Hertiginnan Camilla Parker Bowles

Charles och Camilla har gått igenom mycket tillsammans. Men ett kärleksbarn?!

Foto: Hugo Burnand/REX

Ja. det är dramatiska och extremt fascinerande uppgifter som nu har dykt upp till ytan och som sannolikt förorsakar den redan hårt prövade drottning Elizabeth, 95, ännu en mardröm. Vare sig de stämmer eller inte.

Men leker man med tanken att detta är sant – att Camilla blev gravid redan som 18-åring och att det var 17-årige prins Charles som var pappa till barnet...ja vilken total skräll. För tronföljden, för den brittiska kungafamiljen och för bilden av Charles och Camilla.

Kärleksparet Charles och Camilla som unga

Prins Charles Camilla retro som unga 1975

Prins Charles och Camilla tillsammans efter en festkväll i London 1975.

Foto: David Cole/REX

Det är också någonting med bilderna som jämför ”kärleksbarnet” Simon Charles med medlemmar ur den brittiska kungafamiljen som skaver. De är ju märkligt, ja nästan skrämmande lika.

Simon Charles Dorante-Day Camilla Parker Bowles ”okänd son”

Simon Charles Dorante-Day som ung, och till höger Camilla i samma ålder.

Drottning Elizabeth Simon Charles Dorante-Day son

Drottning Elizabeth och vad som skulle kunna vara hennes barnbarnsbarn – om dessa chockuppgifter är sanna: Simon Charles son.

Själv har Simon Charles nu för fjärde gången kommit in med en begäran till Australiens högsta domstol med krav på att prins Charles, 72, och Camilla, 73, ska tvingas till ett DNA-prov.

Kommer han att kunna rubba det brittiska kungahuset ur deras cirklar? Ja, time will tell, som drottning Elizabeth skulle säga. Men alla vet vi hur det gick för Belgiens kungafamilj:

Kung Alberts utomäktenskapliga dotter Delphine Boel vann till slut den rättsliga tvisten, efter sex års kamp, vilket tvingade kungen att erkänna faderskapet, och hon har nu fått titeln prinsessa.

”Charles och Camillas okände son” – så lever han i dag

Simon Charles Dorante-Day

Simon Charles i brittisk tv. Han hävdar att han har bevis som styrker hans sak.

Foto: ITV/Shutterstock

Simon Charles Dorante-Day bor i dag i Queensland i Australien med sin stora familj (nio barn!). Men han föddes i Portsmouth i Storbritannien den 5 april 1966.

Då var prins Charles alltså 17 år och Camilla Shand, som hon hette på den tiden, var 18 – och enligt vad Simon Charles hävdar ska hon ha varit borta ”från offentligheten” under minst nio månader. Medan prins Charles vid samma tid ska ha skickats till Australien.

Adoptionen skedde när baby Simon var åtta månader gammal. Han kom till paret Karen och David Day, en familj som han själv uppger hade starka kopplingar till den brittiska kungafamiljen: Vid den tiden arbetade hans morfarföräldrar Ernest och Winifred Bowlden båda i ett av de kungliga hushållen.

Brittiska kungafamiljen 1965

Prins Charles Drottning Elizabeth 1965

Prins Charles med familjen 1965. Barnet i vagnen är hans lillebror: Drottning Elizabeths yngste son prins Edward. Till vänster prinsessan Anne.

Rights Managed

LÄS MER: Kungens första möte med sin ”nya” syster

LÄS MER: Chockvändningen – kungen visar upp sig med sin oäkta dotter

LÄS MER: Nykomlingen på slottet som tröstar drottning Elizabeth

Foto: TT.