Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Meghan Markles utseendeförändring – alla tappar hakan: "Wow"

25 aug, 2022, 12:30 
AvIbraheem Alsalman

Helt oigenkännlig!

Annons
5 gånger kungligheter har brutit mot etiketten!Brand logo
5 gånger kungligheter har brutit mot etiketten!

Det har stormat rejält i det brittiska kungahuset de senaste åren. Till slut valde Hertiginnan Meghan, 41, och prins Harry, 37, att lämna kungafamiljen och bosätta sig i Los Angeles, USA. Där bor de tillsammans med sonen Archie, 3, och dottern Lilibet, 1.

Men livet efter har kantats av problem. I en känslosam och öppen intervju berättade Meghan om den dagen då de som föräldrar var nära att förlora sonen Archie.

Meghan och Harry hade precis anlänt till Sydafrika för sin kungliga turné. Sonen Archie följde med under besöket och medan föräldrarna jobbade umgicks han med en barnvakt från Zimbabwe. Plötsligt började barnkammaren Archie vistades i att brinna. Rummet saknade brandvarnare och barnvakten, som lämnat rummet för att hämta lite mat, märkte inte Archie svävade i livsfara.

Annons

Under tiden som hon gick ner började ett värmeelement i barnkammaren brinna. Det fanns ingen rökdetektor. Någon råkade bara känna lukten av rök i korridoren, gick in och släckte branden, säger Meghan enligt People.

Tack och lov gick det bra och Archie, som idag är tre år, klarade sig oskadd.

Meghan Markles stora utseendeförändring – alla häpnar

Meghan Markle syns nästan överallt och ganska ofta. Under veckan medverkade hon i ett livesamtal på sociala medier där hon pratade om allt möjligt. Bland annat om nya livet och psykisk ohälsa. Vid henne sida satta mamma Doria.

Men det var inte själva samtalet som väckte uppmärksamhet. Det var Meghans utseendeförändring som fick alla att - nästan - tappa hakan. Hon sitter nämligen helt osminkad och 100 procent naturlig.

Det väckte uppmärksamhet, rapporterar Mirror.

"Herregud!!! Nya utseendet på Meghan och hur vacker är hon inte?", skriver en användare vars inlägg har fått över 1 000 gillningar.

Bortsett från sminket så ser man stora förändringar även i håret där det uppenbart syns stora skillnader. Vackert!

Annons