Meghan Markle gravid – sa ifrån till drottning Elizabeth

Drottning Elizabeth, Meghan Markle och prins Harry

Meghan Markle ska ha tackat nej till en inbjudan från drottning Elizabeth. Spekulationerna kring varför har varit många – nu vet vi mer. Hertiginnan är gravid.

Glädjen var stor när det i slutet av januari började ryktas om att prins Harry planerade en resa hem till Storbritannien.

Prinsen kommer då inte bara återförenas med sin familj, han kan även delta i två viktiga firanden! Drottning Elizabeths 94-årsdag i april och prins Philips 100-årsdag i juni.

Det hela verkade som en perfekt plan tills nya uppgifter inkom. Meghan Markle och lille Archie stannar hemma, sa flera källor med insyn till Daily Mail.

Frågorna kring varför har varit många och kungliga experter har gett sina bästa teorier. Nu har en faktor som kan spela in avslöjats – Meghan Markle är gravid.

Meghan Markles beslut

Den kungliga experten Omid Scobie, medförfattaren till boken "Finding Freedom", har tidigare sagt att Meghan blir hemma på grund av coronaviruset.

– Varken Meghan eller Harry är vaccinerade och resplanerna är fortfarande uppe i luften, sa han då till OK magazine.

– Meghan skulle inte vilja vara borta från Archie och det är svårt att resa med ett så litet barn med alla restriktioner som skulle kunna gälla, utvecklade han vidare.

LÄS MER: Så pressades Meghan att lämna kungahuset

Nu finns det mer som talar för att Meghan stannar hemma – hon är gravid. Att åka på en lång resa är antagligen avlägset även om det innebär att säga "nej" till drottningen.

Huruvida hertiginnan visste om graviditeten när resplanerna sattes i verket är oklart. Det är också okänt när den lilla babyn ska komma. En sak är dock säker – lyckan är stor!

– Vi kan bekräfta att Archie kommer att bli en storebror. Hertigen och hertiginnan av Sussex är mycket glada över att de väntar sitt andra barn, sa en talesperson för paret under söndagen, skriver Sky News.

Foto: TT

LÄS MER: Dramat kring Meghans och Harrys skandalhus

LÄS MER: Zara Tindall om sina två missfall: ”Hade svårt att prata om det”

LÄS MER: Meghan fördes till sjukhus – kollapsade efter missfallet