Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleineVictoriadagenSollidens slott

Meghan Markle och prins Harry bryter upp – trivs inte i lyxvillan!

02 jan, 2022, 20:30 
AvIndra Nordemar

Meghan och Harry är inte längre lyckliga i sitt hem i Kalifornien.

Annons
Titta in i Meghan och Harrys nya lyxvilla!Brand logo
Titta in i Meghan och Harrys nya lyxvilla!

Meghan och Harry gjorde sorti ur det brittiska kungahuset och flyttade till andra sidan atlanten. I Montecito i Kalifornien bor de i en lyxvilla på 1347 kvadratmeter, fördelat på nio rum, och med en prislapp på drygt 135 miljoner kronor!

Till grannar har de kändisar som Oprah Winfrey, Ellen Degeneres och Tom Cruise. Men nu verkar det som att hertiginnan och hertigen av Sussex går i flyttankar, bara 18 månader efter att de flyttade till det exklusiva området – de är nämligen inte helt nöjda med fastigheten.

Meghans och Harrys missnöje med lyxhuset för 135 miljoner

Montecito, som är en del av Santa Barbra, är känt för sina luxuösa hus och avskilda område, och ska vara en trygg plats för barn att växa upp på, alltså ett perfekt ställe för Archie, 2, och Lilibet, sex månader.

Men huset, som har både gym, hemmabio, pool, tennisbana, ja, allt man kan önska sig i princip, möter inte Meghans och Harrys förväntningar.

Och enligt The Mirror gillar makarna inte läget, trots att tomten är nästan tre hektar stor och omringad av palmer och grönska. En källa till tidningen berättar att de nu börjat leta efter ett nytt hus, och att de är öppna för att te emot erbjudanden.

Annons

– De funderar på att sälja sitt hus. Men det kommer inte att dyka upp på marknaden på grund av vilka de är. Det visas bara för personen som är bekräftade att ha råd och genuint intresserade.

– De vill stanna i området eller i närheten, men de är inte tokförälskade i huset eller läget.

Meghan och Harrys lyxvilla i Montecito i Kalifornien

Det var i juni 2020 som Harry och Meghan köpte Montecito-villan. Den tidigare ägaren köpte det pampiga huset 2009 – för cirka 230 miljoner kronor!

Huset har 16 badrum, en lekplats, ett tehus, ett spa med både vanlig- och ångbastu, ett arkad- och spelrum, en vinkällare och ett garage med plats för fem bilar. Ja, det finns inte mycket som fastigheten inte har.

Om Meghan och Harry lyckas hitta ett hus som faller dem i smaken återstår att se, men det verkar i alla fall som att en flytt är nära.

Foto: TT

Annons