Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Meghan Markle stämd av sin egen syster – grova lögnerna om barndomen

08 mar, 2022, 19:00 
AvIndra Nordemar

Meghan Markle har vid upprepade tillfällen hävdat att hon inte har några syskon och att hennes uppväxt var tuff – men enligt systern är allt en lögn.

Annons
4 snackisar efter skandalintervjun med Harry & MeghanBrand logo
4 snackisar efter skandalintervjun med Harry & Meghan

Sedan Meghan Markle och prins Harry lämnade det brittiska kungahuset har skandalerna kring paret utlöst varandra.

Efter intervjun med Oprah Winfrey, då Meghan och Harry bland annat påstod att det fanns rasism inom den kungliga familjen, har relationen mellan Kalifornien-paret och det brittiska kungahuset varit minst sagt infekterad.

Men det var inte de enda "snedstegen" under intervjun. Meghan uttalade sig även om sin familj, vilket nu lett till att hon blivit stämd av sin halvsyster Samantha Markle.

Meghan stäms av systern efter påståendena om familjen

Enligt The Mirror menar Samantha att Meghan har ljugit om deras uppväxt och fått henne och deras pappa att framstå i dåliga dager.

I systerns stämningsansökan står det bland annat att Meghans påståenden om familjens ekonomi inte stämmer. Att de endast hade råd med "en sallad om dagen för 40 kronor " och att Meghan tvingades ta flera låginkomstjobb från 13-årsåldern för att få det att gå ihop, är en lögn.

Harry och Meghan i Oprah Winfrey-intervjun, mars 2021.

Meghan har även hävdat att hon aldrig haft en nära relation till varken sina syskon eller deras pappa, vilket även det ska vara en lögn.

Annons

"Samantha hämtade Meghan från skolan regelbundet, de gick ut och åt glass och gick till shoppingcentret tillsammans. De spenderade även flera högtider tillsammans, och Meghans pappa var hennes primära vårdnadshavare", ska det stå i stämningsansökan.

Meghans advokat om stämningen: "Stört beteende"

Enligt Samantha vill Meghan skapa en falsk bild av att varken hennes pappa eller syskon känner henne, för att de inte ska kunna dementera berättelserna hon fabricerat om sitt liv.

Systern kräver nu 750 000 kronor i skadestånd. Men Meghans advokat Michael Kump avfärdar stämningen som "absurd".

"Denna grundlösa och absurda stämning är bara ett fortsatt mönster av ett stört beteende. Vi kommer ge det minsta möjliga uppmärksamhet, för det är allt det förtjänar.", säger han enligt The Mirror.

Foto: TT

Annons