Meghan Markles bakslag under graviditeten: "Kommer att få en stor chock"

Meghan Markle

Meghan Markle har fått ett otäckt besked från en man i sin närhet.

Meghan Markle och prins Harry har rört om i den brittiska grytan som få andra. Intervjun med tv-ikonen Oprah Winfrey har lett till starka känsloutbrott, både från gemene man och stora tv-kändisar.

Meghan Markle med om bakslag

Meghan Markle

Det är inte lätt att vara Meghan Markle!

Piers Morgan har med all önskvärd tydlighet visat att han står på kungahusets sida. Han är en öppen Meghan-skeptiker och använder sina olika plattformar till att ifrågasätta hennes och Harrys olika vittnesmål.

– Att hon målar upp kungafamiljen som ett gäng rasister är den värsta anklagelsen mot dem som jag någonsin hört i hela min karriär, sa Piers i sitt tv-program Good Morning Britain.

Meghan svarade med att höra av sig till ITV, kanalen där Piers var anställd, med ett officiellt klagomål. Kort därpå fick Piers lämna Good Morning Britain.

"Om Meghan tror att hon vunnit kommer hon att få en chock"

En seger för Meghan, som självfallet vill ha lugn och ro nu när hennes andra barn är på gång.

Men Piers visar ingen pardon, trots Meghans graviditet. I en ny intervju med Daily Mail tar han tydliga steg ut på krigsstigen.

– Om Meghan tror att hon har tystat mig eller vunnit striden, så kommer hon att få en stor chock. Jag har aldrig varit mer populär, säger Piers.

I samma intervju avslöjar Piers att ITV ville att han skulle be om ursäkt till Meghan i direktsändning.

– Det fanns inte en chans, inte ens chans att jag skulle säga förlåt. Vad var det jag skulle be om ursäkt för? Jag tror inte på ett ord som kommer ur Meghans mun. Det handlar om yttrandefrihet, till syvende och sist, säger han.

LÄS MER: Så gick det sen för skådespelarna i "Fanny och Alexander"

LÄS MER: Folkkära julvärdarna som försvann ur rutan – det gör de idag

LÄS MER: Lars Lerin berättar – julen han var nära att förlora allt

LÄS MER: Babben Larssons liv med nya kärleken: "Största lyckokänslan"