Meghan på bild med Kate – två år innan hon mötte Harry!

18 maj, 2021, 16:05 
Kate och Meghan Markle
”Jag visste inget om kungafamiljen” säger Meghan. Men nu har det dykt upp ett gammalt foto där hon poserar med en bild på – Kate.
Annons
7 saker du inte visste om Meghan Markle
7 saker du inte visste om Meghan Markle

En av de saker som väckte allra mest förvåning när Meghan Markle först klev in på den kungliga arenan var hennes ord om att hon inte hade koll – vare sig på prins Harry eller på den brittiska kungafamiljen.

Och det trots att hon skulle gå på dejt med en av världens mest kända kungligheter. Hon säger att hon inte ens googlade på prins Harrys namn!

Brittiska kungafamiljen 2011
Drottning Elizabeth och hennes familj i all sin kungliga prakt.

En rätt oväntad kunskapslucka med tanke på att Meghan var 35 år och i tv-branschen. Och trots att det alltså var en kunglig superstjärna, son till den ikoniska prinsessan Diana, som satt på andra sidan krogbordet, den där kvällen i London i juli 2016.

Att Harry för sin del aldrig hade hört namnet Meghan Markle – och säger att han aldrig hade sett ett enda avsnitt av tv-serien Suits – var kanske ändå mer väntat.

Annons

Men Meghan håller fast vid att den brittiska kungafamiljen var helt okänd mark för hennes del, och hon upprepade precis samma sak i Oprah Winfrey-intervjun nu i våras.

Meghan ville bli den nya prinsessan Diana

Å andra sidan säger Meghans barndomsvän Ninaki Priddy lite bittert att detta inte stämmer: Meghan ska ha varit fascinerad av brittiska kungafamiljen när hon var i tonåren: Hon ville bli Prinsessan Diana 2.0.

Så kanske var Meghans kunskaper om prins Harry och hans familj inte fullt så skrala ändå. Och nu har det även dykt upp en bild som hintar om motsatsen.

På detta foto från 2014 – alltså två år innan Meghan började dejta prins Harry – håller hon upp den irländska tidningen U Magazine mot kameran.

Meghan Markle och Kate Middleton
Meghan och Kate – och omslaget som blivit en snackis.

Meghan hade medverkat i en artikel om solglasögon – och från omslaget ler ingen mindre än hennes framtida svägerska, den kungliga stilikonen Kate som då hade varit gift med prins William i fyra år och med råge hunnit bli ett av världens mest kända ansikten.

Första bilden på Meghan med Kate

Meghan Markle
U Magazine fick finfin draghjälp av Kate – och Meghan. Och det redan två år innan hon mötte Harry.

När det stod klart att Harry hade friat i november 2017 delade redaktören Denise Cash bilden på Instagram och skrev: ”Vi visste väl att Meghan och Kate skulle bli svägerskor. Titta på omslaget!!”

Annons

Sedan dess har mycket hänt. Meghan har varit inne i den brittiska kungafamiljen – och vänt. Men hon har kvar sin kungliga superstatus, även om hon nu har lämnat slagfältet och för att bli högbetald nätverkare i Kalifornien.

Foto: TT, Instagram.

Annons