Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Misstankarna om prinsessan Märtha Louises dotter Maud, 20, bekräftas – efter alla år

16 feb, 2024, 08:00 
Nu bekräftas alla misstankar om prinsessan Märtha Louises dotter Maud Behn med en ny bild.
Annons

Prinsessan Märtha Louise har tre döttrar, som hon fick ihop med den framlidne Ari Behn. Maud, Leah och Emma har alla tre mer eller mindre vuxit upp i det kungliga strålkastarljuset.

Under åren har vi fått se en sida av den förstfödda dottern Maud Angelica Behn som nu blir tydligare än någonsin – misstankarna stämmer!

Det här visste du inte om Maud Behn!Brand logo
Det här visste du inte om Maud Behn!

Ari Behns ord om dottern Maud – går i hans fotspår

Medan dottern Leah är en framgångsrik influencer, och minstingen Emma brås på sin mor och satsar på ridsport, är Maud den som valt att gå i sin pappas fotsteg.

Under sitt liv var Ari Behn en hyllad författare och konstnär, två saker som gått i arv till dottern Maud.

– Min äldsta dotter är exceptionell. Hon målar och ritar på en nivå som är långt över min när jag var fjorton, sa Ari Behn när han gästade Skavlan.

Annons

Maud har regelbundet konstutställningar, och ställde i november ut sin konst ensam för första gången. På hennes Instagram delar hon också med sig av sina teckningar och konstverk.

2021 släppte Maud boken Trådar av tårar, en 50 sidor lång barnbok om psykisk ohälsa, som hon själv illustrerade bilderna till. Planen var att hon och Ari skulle släppa en bok ihop, men det hann de aldrig med. Mamma Märtha Louise är ett stort stöd när det kommer till Mauds konstnärsskap:

– Jag är så stolt över att du vågar följa dina drömmar och ditt hjärta. Du är en av de mest orädda människor jag känner. Och det visar sig i din konst, och i all din närvaro, att du vågar vara du – och det gör mig stoltast över allt, har hon skrivit på Instagram.

Prinsessan Märtha Louise med sina tre döttrar när Ari Behns verk ställdes ut, året efter hans bortgång.
Prinsessan Märtha Louise med sina tre döttrar när Ari Behns verk ställdes ut, året efter hans bortgång.Fredrik Hagen

Misstankarna om Maud Angelica stämmer – här blir det tydligt

Att Maud är en konstnärssjäl syns på flera sätt, inte minst på hur hon älskar att experimentera med sitt yttre. Och nu blir det tydligare än någonsin!

I samband med sin 20 års dag i fjol valde hon att raka av sig allt sitt hår, och efter det har hon varit strålande vacker i flera olika frisyrer. Hon har rockat kaxigt mörkrött, för att sedan helbleka det. Nu har hon testat något nytt igen, vilket syns på norska Se och Hörs bilder – håret är blågrönt!

Foto: TT

Annons