Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Mystiska detaljen i bilden på Victoria – som avslöjar allt: "Är det...?"

11 jan, 2024, 19:00 

Här är förklaringen bakom det mystiska smycket.

Annons

Att kronprinsessan Victoria och prins Daniel gillar att få upp pulsen och hålla sig i toppform, det är sedan gammalt. Det var ju faktiskt via träningen som deras vägar korsades, för första gången, när Daniel var Victorias personliga tränare.

Nu verkar det som att Victoria bestämt sig för att växla upp på den fronten – precis som maken gjorde för ett par år sedan.

Hör Victorias viktiga ord om hjärtefrågan: ”Investera i oss själva”Brand logo
Hör Victorias viktiga ord om hjärtefrågan: ”Investera i oss själva”

Prins Daniels ring fick det att viskas – det här är sanningen

Det var 2022 som Daniel fångades på bild med ett smycke som fick det att tisslas och tasslas. En stor silverring prydde hans pekfinger – och det var inte förlovningsringen som bytt plats.

Annons
Kronprinsessan Victoria och prins Daniels händer
Här är ringen som väckte nyfikenhet.

På Svensk Dam-redaktionen blev ringen en het snackis. Den mångårige medarbetaren Ellen Myrgård Lidén berättade:

– Prins Daniel har nog aldrig burit något annat smycke än sin vigselring. Åtminstone inte i officiella sammanhang.

– Dessutom bär han ringen på ett oväntat finger! ”Är det en del av en nyckel eller vad är det vi ser?” tänkte jag faktiskt när jag såg bilden.

Ja, det var ett oväntat smycke för en kunglighet att bära – och Svensk Dam kunde efter lite analyserande knäcka gåtan. Det var en riktig high tech-pryl, en smartring från techjätten Oura.

Annons

Kronprinsessan Victorias mystiska ring – gör som Daniel

Så vad är då en smartring? Jo, den funkar lite som den klassiska pulsklockan, men betydligt mer avancerad. Den lilla ringen gör så att Daniel får personlig data om sin djupsömn, REM-sömn, andning, puls, hjärtfrekvens och stressnivå.

En oura-ring
Ringen kostar runt 3000 kronor.

Nu verkar det som att Victoria har inspirerats av Daniels ring. På bilderna av kronprinsessparets ankomst till Sälen, för rikskonferensen Folk och Förvar, ser det nämligen ut som att hon har en likadan på sitt högra ringfinger.

Annons

När det var dags för konferens var den dock borta, så det verkar som att Victoria bara bär ringen privat – men nu fick vi oss en skymt av den.

Morgonen därpå åkte Victoria ut på en skidtur i soluppgången, och då kan man ju anta att ringen satt på och mätte puls och hjärtfrekvens!

Kolla på Victorias och Daniels händer!

Foto: TT

Annons