Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Niklas och Jenny Strömstedts vädjan till Victoria och Daniel – har lyssnat

14 apr, 2022, 19:30 
AvIndra Nordemar

Jenny och Niklas Strömstedt hade en önskan. Nu ser kronprinsessan Victoria till att den går i uppfyllelse.

Annons
Bildextra! Victoriadagen genom årenBrand logo
Bildextra! Victoriadagen genom åren

Jenny Strömstedt är en av Nyhetsmorgon-veteranerna, men hon har också det omåttligt populära programmet Tillsammans med Strömstedt med maken Niklas Strömstedt.

Den femte säsongen nådde nyligen sitt slut men inför premiären i början av mars gästade makarna Nyhetsmorgon. De passade då på att rikta ett meddelande till kronprinsessan Victoria och prins Daniel – och nu verkar det som att de hört deras böner! Ja, mer eller mindre i alla fall.

Makarna Strömstedt meddelande till kronprinsessparet

Jenny menade på att hennes drömpar att ha med i Tillsammans med Strömstedt skulle vara vårt kronprinsesspar.

– Om kronprinsessan Victoria och Daniel tittar just nu... Vi kan lägga upp det precis som ni vill faktiskt!, så hon då i Nyhetsmorgon.

Annons

Och vem vet, kanske dyker de upp i nästa säsong. Men än så länge få makarna Strömstedt nöja sig med att de är inbjudna till Victoriadagarna på Öland i sommar!

Nyligen släpptes information om hur Victoriadagarna 2022 kommer se ut – och det blir en hel del nytt. Kronprinsessan fyller 45 år och det ska firas ordentligt. Förutom att det blir kungligt häst- och vagn-kortege genom Borgholm, utökas även firandet till en hel vecka. Vilket innebär ännu fler aktiviteter och artistframträdanden.

Niklas och Jenny Strömstedt önskan går i uppfyllelse

En av de som fått äran att hylla Victoria är ingen mindre än Niklas Strömstedt. Han är nämligen en av artisterna som kommer att avsluta veckan den 15 juli.

– Kronprinsessan ser först och främst fram emot att fortsätta fira sin födelsedag på Öland och i planeringsarbetet så sker det ju alltid i tät dialog med kungafamiljen. Det är ju lite av en folkfest och så vill ju både vi och Leroy Media, arrangören av konserten på Borgholms slott, ha det. Det är ett samarbete som gör att firandet utökas för alla som är på Öland och vill följa kronprinsessan i hennes firande, säger Margareta Thorgren, hovets informationschef.

Annons

Så, även om Jenny och Niklas inte får chans till djupa samtal med kronprinsessparet i tv-rutan, får de ju trots allt vara en del av Victorias stora dag!

Foto: TT

Annons