Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Nya bilderna på prinsessan Madeleine: ”Helt spektakulära!”

29 mar, 2022, 16:07 
Prinsessan Madeleine
Prinsessan Madeleine är tillbaka – och bilderna är sensationella. Se dem här!
Annons
Se Christopher O'Neills kärleksgest till prinsessan MadeleineBrand logo
Se Christopher O'Neills kärleksgest till prinsessan Madeleine

Men vilken återkomst!

Efter år av tystnad på galafronten slår prinsessan Madeleine till rejält – klädd i sin blekrosa Ida Sjöstedt-klänning med släp och med tunnaste tyll över dekolletaget.

Prinsessan Madeleine i en rosa klänning från Ida Sjöstedt
Prinsessan Madeleine på hovets nya officiella foto.

I håret bär hon den privata tiaran som hon har fått i present av kungaparet, en gnistrande topping i den precis lagom nonchalanta håruppsättningen. Och ja ni ser – bilderna är helt spektakulära i all sin kungliga glans.

Annons

Faktum är att det har regnat ner kungliga bilder under dagen och att vi har fått den här ketchupeffekten beror på att hovet har varit på alerten och bokat in hela kungafamiljen hos hovfotograferna Linda Broström och Thron Ullberg, detta inför dagens lansering av den nya snygga hemsidan.

Och för 39-åriga Madeleine är det rosa Valentino som gäller på bild nummer två. En Valentinoklänning som skapade rubriker när den var ny 2017, på grund av sin saftiga prislapp.

Prinsessan Madeleine som hon vill möta världen. En bild som hon själv har valt ut till hovets hemsida.

Prinsessan Madeleines nya bild på hunden Teddy

Som grädde på moset har Madeleine dessutom bjussat på en privatbild – på sin hund. Teddy Bernadotte-O’Neil är en labradoodle (blandning mellan pudel och labrador) och han har visserligen flimrat förbi lite grann i förbifarten tidigare, men nu tassar han rätt ut i rampljuset med hjälp av sin kungliga matte:

Annons

– Jag har ju inte presenterat vår nyaste familjemedlem för er! Här är Teddy, en riktig nallebjörn som ger oss massor av kel och kärlek, skriver prinsessan Madeleine på Instagram.

Prinsessan Madeleines hund Teddy
Möt Teddy Bernadotte O’Neill, 2.

Foto: Linda Broström/Kungliga Hovstaterna, Prinsessan Madeleine/Instagram

Annons