Nya uppgifter om drottning Elizabeth! Plötsliga hälsobeskedet

Nya uppgifter om drottning Elizabeth! Plötsliga hälsobeskedet

Drottning Elizabeth har testat positivt för covid-19 – nu ges ett nytt besked om hennes hälsa.

Drottning Elizabeth är 95 år men piggare än många på ålderns höst. Men det går inte att förneka att hon trots allt är skör, framför allt sedan hon för drygt en vecka sedan insjuknade i covid.

Hon har tvingats ställa in alla uppdrag, såväl digitala som fysiska. Fullt fokus har självfallet legat på att bli frisk, med jubileumsfirandet i juni i åtanke, då drottningen har suttit 70 år på tronen.

På onsdag skulle ett evenemang med 500 gäster hållas på Windsor Castle för att fira Elizabeths officiella återkomst, men så sent som i går meddelade brittiska hovet att även det ställs in, vilket återigen väckte farhågor för drottningens hälsa.

Men nu rapporterar Daily Mail att hon verkar vara på bättringsvägen!

Drottning Elizabeth sjuk i covid – återförenas med familjen

I söndags eftermiddag samlades Elizabeths närmsta på Frogmore, cirka en mil ifrån slottet, för att träffa henne för första gången sedan hon testade positivt för covid.

Prins William och Kate med sina tre barn var på plats samt prinsessan Beatrice med lilla dottern Sienna.

Att drottning Elizabeth kunde ge sig ut igen och spendera tid med barnbarn och barnbarnsbarn är givetvis ett gott tecken – hon verkar vara en riktig stålkvinna som klarar sig igenom det mesta!

Svåra år för drottning Elizabeth

Under sina 70 år som drottning har snart 96-åriga Elizabeth upplevt flertalet krig och pandemier, hon har sett ett tiotal premiärministrar komma och gå och skärskådat de flesta av världens mäktiga statsmän på nära håll.

Även det privata livet har varit turbulent. Sonen Andrew har anklagats för sexuella övergrepp på minderårig och fråntagits sina kungliga titlar, barnbarnet Harry har gjort sorti ur kungahuset, och hon har förlorat sin stora kärlek prins Philip – för att nämna några av de dramatiska händelserna som ägt rum på senare år.

Ja Elizabeth är besvisligen en kämpe – nu håller vi tummarna för att hon även lyckas hålla hälsan i behåll!

Foto: TT

LÄS MER: Kungafamiljen indragen i ännu en skandal – okände sonen träder fram

LÄS MER: Kungens hårda beslut för kronprinsessan Victoria efter den svåra tiden

LÄS MER: Nya chockuppgifter: Charlene vägrar återvända till Monaco