Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Ovanliga upptäckten i bilden på Madeleine – här är förklaringen

18 feb, 2024, 10:00 
Här är förklaringen!
Annons

Prinsessan Madeleine är en riktig modedrottning! Ja, redan tidigt 2000-tal kopierade tjejer runt om i landet Madeleines trendiga looks.

– Jag tycker det är jättekul med kläder och mode, och det estetiska. Jag tycker det är roligt!, sa prinsessan Madeleine i en intervju 2004.

Nu har den stilsäkra Madeleine fångats på bild på Miamis gator, och en modedetalj sticker ut. Här är förklaringen.

Därför lämnar kungen & Silvia Sverige • Uppgifter: Fergie & Andrew kan bli ett par igen • Nya bilden på Leonore välter internet – 3 kungliga snackisar från vecka 7!Brand logo
Därför lämnar kungen & Silvia Sverige • Uppgifter: Fergie & Andrew kan bli ett par igen • Nya bilden på Leonore välter internet – 3 kungliga snackisar från vecka 7!

Prinsessan Madeleines vardagsstil i Florida

Svensk Damtidning har delat exklusiva bilder på prinsessan Madeleine, påväg till en lunch med väninnorna i Florida. Med de bilderna får vi oss en inblick i Madeleines vardagsliv – när hon inte "måste" vara kunglig!

Och det är en stilsäker prinsessa som promenerar i klackar längs The Grove, påväg till restaurangen. Hon lyckas också helt flyga under radarn – här är det ingen som stoppar henne på gatan, det märks ju knappt att Madeleine faktiskt är prinsessa!

Annons

Madeleines vardagsstil är chic, och hon har på sig en bohemisk blus från By Malina, klassiska jeans och bruna klackar. Valentino-väskan är såklart med, och ett par riktigt stora Hollywood-bågar. Och på handleden sitter såklart den oerhört dyra Rolex-klockan från Chris.

Förklaringen bakom nya bilden på prinsessan Madeleine

Det finns en detalj i Madeleines outfit som kanske får gemene man att haja till. Runt hennes hals hänger nämligen hennes mobil, som på ett långt halsband.

Prinsessan Madeleine promenerar i Miami
CGMIA

Detta är bara ytterligare ett kvitto på prinsessans trendkänslighet. Mobilhalsband, som det kallas, är nämligen riktigt poppis – inte minst i kändisvärlden.

Annons

Enligt flera källor på nätet blev mobilhalsbandet trendigt redan i fjol, och är fortfarande stekhett.

Men vad är då fördelarna, jämfört med att ha mobilen i fickan som vanligt?

Förutom att det är en snygg accessoar som piffar upp vardagsoutfiten, är mobilhalsbandet perfekt för dem som ofta sträcker sig efter sin mobil. Nu slipper man rota i väskan, den hänger alltid runt halsen!

Dessutom är det ett bra sätt att slippa undan ficktjuvar. Även om mobilen är på display, sitter den tryggt runt halsen och går inte att att få loss i förbifarten. Du minimerar också risken att få en krossad skärm – eftersom den alltid hänger kvar.

Foto: TT

Annons