Prins Carl Philip i bråk med Bianca Ingrosso: "Usch för prinsar"

Prins Carl Philip hamnade i bråk med tv-profilen och influencern Bianca Ingrosso.

503 Service Unavailable

Prins Carl Philip trivs i Båstad. Det var där han och prinsessan Sofia fann varandra, på nattklubben Pepe's Bodega i juli 2009.

Sedan dess har paret och deras barn besökt turistparadiset regelbundet, tagit promenader vid vattnet och tittat på tennismatcher.

Bråk mellan prins Carl Philip och Bianca Ingrosso

Men alla uppskattar inte prinsens närvaro vid den skånska pärlan. Faktum är att en riktigt känd person ilsknade till rejält på Carl Philip när hon upplevde att han agerade buffligt och respektlöst.

Kändisen ifråga är Bianca Ingrosso. Hon var på Måns Zelmerlöws festival Summer on en sommar, för att umgås med kompisar och njuta av musik.

Prins Carl Philip och Bianca Ingrosso

Prins Carl Philip och Bianca Ingrosso råkade i luven på varandra.

Men hennes upplevelse blev naggad i kanten – av prins Carl Philip. Bianca och hennes kompisar stod vid ett så kallat VIP-bord när ett stort uppbåd kom dit från ingenstans och, enligt Bianca, förstörde stämningen.

"Fun fact också är att mitt från ingenstans så fylldes vårt bord med ca 10 st äldre män som skymde vår syn till festivalen OCH som bad oss stå still och lugna ner oss. Visade sig vara Prinsen och hans gäng med livvakter." skrev Bianca Ingrosso i sin blogg.

LÄS MER: Prins Carl Philips nya look väcker starka reaktioner

I blogginlägget framgår det tydligt att Bianca blev genuint irriterad. Hon uppskattade inte tillsägelserna.

"Går man in på någons bord och tar över all plats så vi varken kunde dansa, ha kul eller se något av festivalen så kan man inte riktigt be dessa människor lugna ner sig tycker jag. Då får man gå någon annanstans, även fast du är prins" skriver Bianca Ingrosso i blogginlägget.

LÄS MER: Bianca Ingrosso om Pernillas nya kärlek: "Vad är det som sker"

"Usch för prinsar"

I sitt kommentarsfält fick Bianca gott om medhåll.

"Usch för prinsar och prinsessor att ta över bara så där. De är inte något mer än ni, vi är skapta på samma sätt. Vad IRRITERANDE", skrev en läsare.

"Samma regler gäller alla. Då ska inte en prins tro och ens livvakter tro att de ska bestämma vart ni ska sitta eller vad ni ska se. De ska inte häller bestämma hur livliga ni får vara när de är det själva", skrev en annan.

"Han skall vara en förebild med tanke på att han i viss mån representerar Sverige och (tyvärr) en kungafamilj och då borde det även höra till att vara ödmjuk. Det han gjorde var extremt ohyfsat", skrev en tredje.

LÄS MER: Hemliga spelet bakom Sofias gravidbesked

LÄS MER: Så blir prinsessan Sofias gravidliv – och förlossning

LÄS MER: Läckta dagboken avslöjar – Sofias hemliga partyliv