Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Prins Daniels okända systerdotter – lyxlivet med hockeyproffset i USA

16 apr, 2022, 14:00 
AvIndra Nordemar

De flesta känner till prins Daniels liv innan kronprinsessan. Men har alla verkligen koll på hela Westling-familjen?

Annons
7 saker du inte visste om prins DanielBrand logo
7 saker du inte visste om prins Daniel

Prins Daniel är som bekant uppvuxen i Ockelbo där hans föräldrar Ewa och Olle Westling bor än i dag.

Att deras son skulle bli prins kunde de troligtvis aldrig ana, men Daniels kungliga liv har inte påverkat dem mer än nödvändigt. De håller fast vid sitt vanliga, lugna och trygga liv i den faluröda villan där Daniel växte upp.

Men några som kanske varit desto skyggare för det kungliga rampljuset är Daniels syster Anna Westling och systerdöttrarna Vera och Hedvig – men det många inte vet är Hedvig lever ett lyxliv med hockeyproffset Victor Söderström i USA.

Prins Daniels relation med systern Anna Westling

Anna Westling, 52, är tre år äldre än prins Daniel. Hon är skild från Veras och Hedvigs pappa och omgift sedan länge med Mikael Söderström, 55, som hon bor ihop med i Gävleborg.

Annons

När det kommer till yrkesval blev Anna troligtvis inspirerad av sin pappa Olle, han var tidigare socialchef och hon arbetar som socionom.

Men att Daniel är prins och lever ett liv i det offentliga har inte påverkat relationen med sin syster. Kronprinsessfamiljen besöker dem så ofta de kan, och Estelle och Oscar älskar att umgås med sin super-faster och sina kusiner, som också var brudnäbbar när prinsen och kronprinsessan Victoria gifte sig 2010.

Systerdottern Hedvigs hemliga liv i USA med hockeyproffset

Men Hedvig ser de troligtvis något mindre av numera. Hon har nämligen flyttat till andra sidan Atlanten för kärlekens skull. Hon är förlovad med Victor Söderström som just nu spelar för Arizona Cayotes i NHL.

Det var för drygt ett år sedan som han gick ner på knä och friade i Arizona. På Instagram delade han en bild på sin nyblivna fästmö med en glänsande diamantring.

"Ser fram emot livet med dig", skrev han till inlägget.

Annons

Foto: TT, Instagram

Annons