Bilderna avslöjar! Daniels speciella relation med prins Oscar

Prins Daniel Prins Oscar

Det var prins Oscars partytrick som avslöjade allt: Plötsligt fick vi se en ny sida av hans relation med pappa Daniel.
Se kronprinsessfamiljens hälsning – Estelle önskar glad första advent!
Slå på ljud

Prins Oscar och prins Daniel är inte bara lika som två bär. De är extremt välsynkade också. Det går inte att missa när man ser den fina adventsfilmen från Haga!

För där är det ett mycket samspelt team som sitter framför öppna spisen – och möts i en ordlös kommunikation: Prins Daniel håller med stor självklarhet fram tändstickan när han har tänt det första adventsljuset. Och prins Oscar blåser rutinerat ut den från sin plats i Victorias knä. Den där proceduren har de gjort många gånger förr, det syns.

Kronprinsessan Victoria, Prins Oscar, Prins Daniel, Prinsessan Estelle, Hunden Rio Cavapoo Haga slott

Prins Oscars partytrick!

Det är också en liten kunglig charmknutte, förklädd till pepparkaksgubbe, som vi får möta. Prins Oscar har ju länge varit känd för sin lätt skeptiska blick på omvärlden, men nu är den som bortblåst och han ler finurligt, rätt in i kameran.

Beslutet att låta prins Oscar, men också prinsessan Estelle, leva ett så vanligt liv som det går är något som särskilt prins Daniel håller hårt på. Han har ju den fördelen att han själv har varit en helt vanlig Ockelbokille innan han tog steget in i kungahuset – och det gör att han har andra sorters erfarenheter att förmedla till sin son, jämfört med kronprinsessan Victoria.

Så prins Oscar tränar fotboll med ett gäng killar i samma ålder och han har fått hänga med pappa och shoppa på H&M på Hamngatan (där vårt ögonvittne spanade in dem tidigare i höstas).

LÄS OCKSÅ: Unik inblick! Kungafamiljens privata fotoalbum

Prins Oscar H&M Hamngatan

Prins Oscar fick lite egentid med pappa och då gick de till H&M.

Och kanske har prins Daniel även låtit prins Oscar åka tunnelbana, precis som han gjorde med prinsessan Estelle? Men i så fall med den skillnaden att ingen upptäckte dem den här gången...

LÄS OCKSÅ: Här är prins Daniels dolda förflutna

LÄS OCKSÅ: Redo för fredagsmyset: Victorias privata familjebild från Haga

Foto: TT.