Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleineVictoriadagen

Prins Louis beteende på balkongen får storasyster Charlotte att reagera – ögonblicket väcker uppmärksamhet

21 jun, 2024, 09:00 
Vendela Lönnqvist
MISC / BACKGRID US / TT
Såg du det gulliga ögonblicket mellan syskonen på balkongen?
Annons

Nyligen var det galej under den kungliga höjdpunkten ”Trooping the Colour”, den årliga militärceremonin i Storbritannien som varje år får kunglig närvaro.

Därför får prins Oscar inte prata i skolanBrand logo
Därför får prins Oscar inte prata i skolan

Kate berättar själv – drabbats av cancer

I år var den extra speciell. För tre månader sedan bekräftade prinsessan Kate, efter lång tid av tystnad, att hon drabbats av cancer.

– I januari genomförde jag en omfattande magoperation i London. Då trodde man att mitt tillstånd inte var cancerogent. Operationen gick bra, men i undersökningar efter operationen upptäckte man cancer, berättade Kate i en video publicerad på sociala medier.

– Mitt team bestämde då att jag skulle genomgå förebyggande kemoterapi, och jag är nu i ett tidigt stadie av den behandlingen. Det här kom såklart som en stor chock, och William och jag har gjort allt vi kan för att smälta och hantera detta privat, med tanke på vår unga familj.

Annons

Kate dyker upp på slottsbalkongen – tre månader efter beskedet

Behandlingen innebar att Kate drog sig undan rampljuset för att fokusera på återhämtning och tid med familjen. Det var länge oklart när prinsessan skulle återgå till sina kungliga uppdrag, men nu verkar hon sakta men säkert dyka upp på ceremonier.

Under militärceremonin kunde exalterade britter nämligen skymta Kate på balkongen, nära sin familj och kung Charles – som även han drabbats av cancer.

Gulliga ögonblicket mellan William och Louis

På plats var även Kate och prins Williams tre barn prins George, prinsessan Charlotte och prins Louis.

Och prins Louis lyckades som alltid stjäla showen under ceremonin, rapporterar Hello Magazine.

Inte sällan syns minstingen dansa och göra grimaser mot publiken, och under helgens bravader sågs William luta sig fram för att kittla sin yngsta son, något Kate skrattade gott åt.

Annons

Prinsessan Charlottes agerande mot lillebrodern Louis

Att vara barn och kunglig innebär också att det ibland krävs en extraordinär fokusförmåga. Det är inte helt enkelt att sitta igenom långa ceremonier, men som tur är har prins Louis storasyster Charlotte som håller koll.

Under ”Trooping the Colour” syntes nämligen lillprinsen både gäspa och leka runt, något Charlotte snabbt lade märke till. Lite lätt knuffade hon till sin lillebror under nationalsången, och snabbt rättade Louis till sig i ledet.

Urgullig syskonkärlek!

Annons