Prins Oscars charm-knockout – stjäl showen för Estelle!

Prins Oscar Prinsessan Estelle Rio

Vilken härlig – och oväntad – charmattack från prins Oscar! En extra guldkant på prinsessan Estelles fina födelsedagsbilder.

Men vilken charmknutte! Prins Oscar firar storasyster med vattenkammad snyggfrisyr och bästa charmleendet. Man kan lugnt säga att han gör succé som prinsessan Estelles wingman på de nya födelsedagsbilderna från Haga slott.

LÄS MER: Nya bilder – se kungafamiljens hälsning inför sportlovet

Kronprinsessan Victorias blyga lillprins – ni vet han som förr om åren tittade så skeptiskt på omvärlden – syns verkligen inte till. Här sitter ju en liten gullig kunglig linslus, och en rätt så vanlig förskolekille som brukar låtsastatuera sig med tuschpenna på armen.

Prins Oscar Haga slott 2020

Prins Oscar fyrar av sitt finaste leende. Klart man smälter.

Samtidigt: Detta är Hans Kungliga Höghet Prins Oscar. Skånes egen hertig och prinsen som en dag ska bli den framtida kungafamiljens svar på prins Carl Philip. Det vill säga finnas där som stöd för sin storasyster, Sveriges framtida drottning Estelle.

Prins Oscar är kungafamiljens fotbollskille

Men om prins Oscar vill bli fotbollsproffs? Han älskar ju att kicka boll och tränar varje vecka med ett gäng andra småpojkar födda 2016. Det vore ju inte så konstigt om Oscar drömmer om att bli nästa Zlatan när han blir stor. Än så länge är han bara fem (i alla fall nästan, han fyller nästa vecka). Men åren går fort.

Ja, det är i sådana lägen som det är perfekt att vara trea i tronföljden. Fotbollsstjärna och prins, bra kombo!

Prins Oscar Haga slott VM-final handboll Sverige Danmark 2020

Prins Oscar var hejaklack hemma i tv-rummet på Haga när Sverige spelade handbollsfinal. Och tittar du noga så ser du att han hade ritat lite snyggt på armen med en tuschpenna...

LÄS MER: Kungens beslut: Därför firades inte prinsessan Leonore på födelsedagen

LÄS MER: Detaljen i nya bilden på prins Oscar – avslöjar allt

LÄS MER: Victoria öppnar dörren: Första privata bilden inifrån Haga!

Foto: Kate Gabor/Kungliga Hovstaterna, Kungliga Hovstaterna.