Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Prinsessan Madeleine bryter tystnaden – väcker frågetecken kring Chris O'Neill

30 apr, 2024, 08:00 
Här är varför prinsessan Madeleines ord skapar förvirring.
Annons

Nu är det förhoppningsvis inte lång tid kvar innan prinsessan Madeleines och Chris O'Neills flyttlass går från Florida till Sverige.

Enligt mäklarsajten är det bara detaljer kvar innan deras husförsäljning gått igenom – och det talar ju för att det närmar sig!

Innan dess passar Madeleine på att njuta av tiden i soliga Miami. På Instagram delar hon en bild som hyllas – och som väcker frågetecken.

Hovets besked om Silvias tråkiga åkomma • Victoria blir officer – ska till skolbänken • Oväntade bilderna på Estelles & Daniel – 3 kungliga snackisar från vecka 17!Brand logo
Hovets besked om Silvias tråkiga åkomma • Victoria blir officer – ska till skolbänken • Oväntade bilderna på Estelles & Daniel – 3 kungliga snackisar från vecka 17!

Prinsessan Madeleines härliga dag med barnen i Miami

– Söndagar är till för att utforska staden du bor i! Njöt av att gå runt i Wynwood med barnen idag, skrev prinsessan Madeleine i ett nytt inlägg.

Annons

Hon delade en bild ihop med sonen Nicolas, 8, och bilder från coola Wynwood.

Prinsessan Madeleine och prins Nicolas
Madeleine är chic som vanligt.Foto: Instagram

Wynwood Walls är ett välbesökt turistmål i Miami, även bland lokalbefolkningen. Det är ett hippt utomhusmuseum som startades 2009, och som kryllar av färgstark gatukonst på stora väggar som annars varit trista och grå. Om man blir hungrig under tiden finns där också coola caféer, små butiker och unika restauranger.

Wynwood Walls i Miami
En väggmålning av Ron English på Wynwood Walls.Tina Paul

Så här beskriver en annan svenskspråkig familj sitt besök på Tripadvisor:

Annons

– Spännande konstcentrum med storslagen grafitti. En riktig upplevelse och ett härligt minne från resan. Väggmålningar varvas med gallerier, små nyskapande butiker och roliga små restauranger. Kunde tillbringat hela dagen där!

En restaurang i Wynwood Walls
En matpaus i Wynwood är garanterat en unik upplevelse.
Annons

Prinsessan Madeleines ord väcker frågor om Chris O'Neill

Madeleine och kidsen hade en trevlig dag bland all häftig konst, och Miami bjöd såklart på strålande sol.

Som vanligt när Madeleine delar en bild så strömmar kommentarerna och gilla-markeringarna in, och det dröjde inte länge innan fotot blev en snackis även i utländsk press.

Bland annat har tyska Gala, som ofta är snabba på nyheter om vår kungafamilj, skrivit om fotot. Där uppmärksammar man hur stor Nicolas har blivit – och lyfter en annan detalj. Var Chris O'Neill med? Han syns i alla fall inte på bild:

– Var det kanske pappa Chris som stod bakom kameran och tog mamma-son-fotot? Madeleine avslöjar inte detta på Instagram, skriver tidningen.

Ja, vid det här laget har vi lärt oss att Chris helst håller sig bakom kameran, så ifall han var med eller inte förblir ett mysterium. Som Madeleine satte ord på det själv:

– Vissa vill bara umgås i bakgrunden...

Foto: TT/Instagram

Annons