Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Prinsessan Madeleines lycka över barnet – växer så det knakar!

29 jun, 2023, 21:05 
Prinsessan Madeleine, Filip Engelbert och Sofi Fahrman
Åh, vilken lycka för prinsessan Madeleine – barnet växer och växer!
Annons
Victoria och Madeleines bästa vänner – rikast i SverigeBrand logo
Victoria och Madeleines bästa vänner – rikast i Sverige

Prinsessan Madeleine är en intressant figur. Trots att hon är en av Sveriges kändaste personer ogillar hon strålkastarljuset.

I sin intervju med Skavlan 2015 beskrev hon till och med sig själv som "blyg" – och några som hjälper henne flyga under radarn är vännerna.

Det här är en överenskommelse som finns i Madeleines tjejgäng. De skulle aldrig förråda prinsessan genom att springa till pressen.

I utbyte har de en otroligt lojal vän i Madeleine. Och nu kan hon glädjas över en av sina bästisar – Sofi Fahrman, som nyligen fått en liten son.

Prinsessan Madeleines lycka – över bästisens barn

Ganska precis ett år har gått sedan Sofi och maken Filip Engelbert kunde välkomna sin lille son till världen, lite för tidigt.

Annons

Ja, Sofi har pratat om hur sonen är prematurfödd och hur deras första tid tillsammans blev tuff:

– Jag fick en son som var så alldeles lika nyfiken som jag på livet, så han tyckte att det var skitråkigt att ligga kvar i min mage – och gjorde då en väldigt tidig entré, vilket resulterade i att vi har tillbringat hela sommaren tillsammans med honom på sjukhus, sa hon i podcasten Trettio plus trevar i fjol.

I samma veva påpekade hon att sonen - som fått namnet Leo - mådde bra och nu får vi ytterligare en uppdatering om lillkillen.

Han fyllde nämligen nyligen ett år vilket Sofi markerar på sin Instagram. Här sammanfattar hon också året som har gått:

"Leo 1 år 🥳 🦁 För ett år sedan överraskade du oss på sommarlovets första dag. Du hade de minsta fötterna vi sett men det visade sig att du var den största kämpen vi någonsin träffat.Till alla er som blir prematurföräldrar i sommar, jag känner med er. Oron, stressen, maktlösheten, ljuden, ronderna, sårbarheten och ovissheten. Vi fick ett råd från en läkare och det var ”fira alla segrar!”. Det skickar jag vidare med det här inlägget".

I ett bildspel där Sofi bläddrar genom en bebisbok får vi också se hur Leo har växt:

Madeleine kom till Sverige inför nationaldagen och kommer tillbringa sommaren här. Självklart passar hon på att hänga med sin bästis son.

Annons

Så känner Madeleine och Sofi Fahrman varandra

Madeleine har som sagt ett lojalt tjejgäng som gör allt för varandra men vänskapen med Sofi sticker faktiskt ut.

Ja, hon är den enda av prinsessans vänner som hon inte känner genom skola, familj eller kungaparets vänner. I stället umgicks det främst när Madeleine bodde i New York där hon fick ovärderligt stöd från Sofi.

Prinsessan flydde ju till staden som aldrig sover för att återhämta sig från Jonas Bergströms otrohet, och här steppade Sofi verkligen upp.

Tänk, 13 år senare är de fortfarande kvar i varandras liv. Nu med nya män, och barn.

Foto: TT

Annons