Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Prinsparet bryter officiellt upp efter sina fyra år i USA

30 apr, 2024, 06:00 
Prins Harry och Meghan Markle
Prins Harry och Meghan Markle har tagit ett beslut som bekräftar det många redan misstänkt.
Annons
Expert: Meghan vill leva ett helt annat liv än HarryBrand logo
Expert: Meghan vill leva ett helt annat liv än Harry

Prins Harry och Meghan Markle tycks inte kunna hålla sig undan drama och nu har ny utveckling skett.

Ja, i flera år har brittisk press beskrivit hur prinsparet och kungafamiljen haft en konflikt vilket de själva också bekräftat i varierande grad.

Spiken i kistan för prinsparet tycks dock ha varit när kung Charles vräkte dem från deras brittiska hem, Frogmore Cottage, i mars.

Ytterligare ett klippt band mellan Harry, Meghan och Storbritannien. Och nu kan man se prinsparet bryter upp ytterligare med landet, efter att redan bott i USA sedan 2020.

Annons

Harry och Meghan bryter upp ytterligare

Allt detta efter att dokument-uppgifter kommit upp till ytan där man kan se hur Harry tagit ännu ett kliv från sitt forna hemland.

Närmare bestämt: Harry har, i ett dokument kopplat till sin organisation Travalyst, officiellt låtit ändra sin bostadsort från Storbritannien till USA, vilket bland andra Time Magazine skrivit om.

Något som alltså sker fyra år efter att prinsparet flyttade till förenta staterna, och timingen får brittisk press att höja på ögonbrynen.

Datumet för ändringen är nämligen samma dag som Charles tog ifrån Harry och Meghan Frogmore Cottage, vilket sägs lämnat prinsen djupt arg.

Harry och Meghan gör som misstänkt

Oavsett om det här har något med Harrys beslut att göra eller inte kan man bara konstatera, Harry har klippt ännu ett band till Storbritannien. Något som inte är helt förvånande. Han har ju redan flyttat från Storbritannien och sagt upp sina kungliga plikter.

Annons

Så - som man misstänkt - fortsätter Harry och Meghan i stället etablera sig mer i USA, både när det kommer till jobb, familj och hem. Det är nästan svårt att komma ihåg hur det var när Harry fortfarande var en arbetande medlem av kungafamiljen i Storbritannien, som på bilden nedan:

Prins Harry och Meghan Markle poserar med nyfödda Archie bredvid delar av brittiska kungafamiljen
Nu var det länge sedan vi såg prinsparet så här, leendes omgivna av kungafamiljen. Foto:Shutterstock

Foto: TTAnnons